Followers

Dec 2, 2011

Excited! :)

Assalammualaikum Bloggers,

wohooo. Rase macam dah lame tak menulis ni. Sebab selalu buat entry bergambar je. Bukannye ape u ollss aku dah takde idea la. Btw semenjak dah balik kampus ni sorry la dah jarang blogwalking sebab Broadband yang berasal dari CELCOM ni sangatlahh kura-kura kelajuannya. Membuatkan aku hangin je. 18 saat je laju. Sangatttt.

Dah 2 minggu kat sini. Tak terasa nak balik rumah pon. Entah ape dah jadi ngn aku sem ni. Probablility untuk balik ke rumah setiap minggu amatlah tipis. *ayat skema u ollss. Muahaha. Kawan aku cakap camni "waeda bile nak balik ni, asal kau jrg balik eh skang. Ade sesuatu yg aku tak tau ke" Hahahaha. banyak la kau punya sesuatu. Aku tak balik sebab aku "SAYANG UITM" sangatttttt u ollss!! hahahaha."weyh jgn risau, nanti aku balik aku roger kau tau"

eh jap-jap aku rase macam nak balik je minggu depan. Sebab ade someone nak datang. omo!Naim Najwan nak dtg rumah. heee best2. Rindu kat die. Hah ade lagi satu GOOD NEWS, my sister in law tgh mengandung anak kembar! omo! bestnye! x sabar nk dapat anak buah kembar! heee aku pulak eksaited terlebih.  Muahahaha. :D

gmbr dari pak cik google

p/s: x sabar nk dapat anak buah lagi. heeee. Harap2 semuanya berjalan dengan lancar. insyaallah.

41 comments:

Chegu said...

cik tetra bukan sayang uitm, tapi sayang segamat, tu la minum lagi cendol segar amat depan nirvana, kan da lupe nak balik jb, hahaha

Cik Tetra said...

chegu : hahahaha..ade pulak cendol..hehe..mmg syg uitm lahh..sebab tu tak balik..hehe..

psstt : tapi kan cendol depan nirwana tu mmg sedap laaa..hahahah :D

AwieKashi said...

wah...mesti comelkan.... =)
tapi tak lah macam waeda...
comel macam kitorg je.. :P

Cik Tetra said...

awie: kan kan..mesti comel..mesti comel macam mak cik dia..omo!! eh asl lak cm korg..korg xde kena mgena pong ok! hahaha

AwieKashi said...

eh,,,ada apa...
mana pi tau... HAHAHA!
:P

Cik Tetra said...

awie: ahh takde2..dia mesti kena comel mcm mak cik dia jugak!! hahaha.. :P

AwieKashi said...

suka..suka ati je..
tak boleh tak boleh....
dia mst comel macam mak dia je..
xde makcik makcik nie...

Cik Tetra said...

awie: hahahaha..okeylahhh..okeylahh..biarlahh dia comel macam mak die jee..mak cik dia tgk jeeee..-_-

AwieKashi said...

hehehe....
macam tu baru betoi...
tak mau nagis-nagis ea..
hihi...

Cik Tetra said...

ahahaha..aishhh die ni..asyik die je betol..k fine..kite tunggu n lihat je nti..haha

AwieKashi said...

hehe...betul je kan???
takde salah pong...

Cik Tetra said...

awie: okey2..betul lah tu..sangaat betul!! :P

#"sesuatu sangat"

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye Dapat anak kembar..
Akak pun teringin gak anak kembar.. ;)

Cik Tetra said...

kak lily: heeee tuh laa..x sgke akak ipar sy dpt anak kembar..excited gile kot..hehe..

insyaallah semoga akak dpt anak kembar jugak..amin! :)

AwieKashi said...

sesuatu sangatkan..
hahahaha...
pape jelar..
janji muka mcm mak dia...bukan makcik dia... =)

Kartini said...

kite blk almost every week. ki3.. saje bg miss tetra jeles

Cik Tetra said...

awie: hahahaha..asal dengki sgt ni..biarlah ikut muke mak cik dia..xslah pong!! hahaha :P

Cik Tetra said...

kartini: huhu..untunglah every week balik..x nak kawan lahh mcm ni..hehe..untunglahhhh..sangat jeles!! :P

Noor Adibah Binti A.Latif said...

huhu!okey! alalala. comey nye! dapat anak sedara kembar!
doa2 nanti waeda dapat anak 3 orang kembar pulak an!! hehehe

suha said...

entah bilalah waeda nak balik kan?.

haha.

AwieKashi said...

salah besar di situ kalau ikut makcik dia... :P

Cik Tetra said...

ibah: heeeee...comel kann..mesti ikut muke kite nye..muahahaha..errr kite dapat kembar 3?? omo.. *mamposssss..hahahaha

Cik Tetra said...

sue: entah la sue...tgk lah keadaann..hehe :D

Cik Tetra said...

sue: entah la sue...tgk lah keadaann..hehe :D

Cik Tetra said...

awie: yelaaa...mmg salah belsar ikut mak cik die..okey lah jgn lah ikut muke mak cik die..nanti mesti dia gelap..hahahahaha

AwieKashi said...

hehe...sengal lah....
chill lah...
makcik dia hot apa... :P

Cik Tetra said...

mak cik dia bukan MPP u ollsss..xde nye nk hot2 bgai..cam org tuh kann..sangatttt.. ::P

Rtp Farra Arisha said...

congrats in advance to your sis-in-law. after this, the twins would be your friends! hehe.

AwieKashi said...

eh....kita lak yang kena...
xde...xde...
waeda lah hot...
1k kot followers... =)

Cik Tetra said...

rtp farra:heeee..thanks yaa..definitely they will be my friends!! hehehe :)

Cik Tetra said...

awie: mmg laaa..dia kan MPP..alah setakat blog je..xde ape pong!!.. hahaha :P

AwieKashi said...

eh,,,belog meluas u olls!!
hehehe

Cik Tetra said...

awie: hamboiii..da pandai ber u ollss skang..awesome!! hehe :D

AwieKashi said...

sapa entah ajar kan..:P

simply nana said...

selamat belajar..he3. anak2 akk br cuti skolah, time to bercuti.
psssttt bestnya kakak bakal dpt anak kembar

Cik Tetra said...

awie: haha..err entah la sape yg ajar eh.. :P

Cik Tetra said...

simply nana : heeee okayy...a ah la..skg budak2 tgh cuti skolah..seronoknye.. :)

psst: heee best2..x sabar.. ;)

Si qusowt said...

sangat xley bla ayat sayang uitm 2..huhu.

semutsengal said...

aku nak paksa akak aku kawin lah, cepat sikit dpt anak buah..



HAHAHAHAHAHHA

Cik Tetra said...

qusowt: hahaha..baru awesome!! hehe.. :D

Cik Tetra said...

anip: senang2 kau je la yg kawin..dpt anak sendiri nti..jgn lupe jemput aku k.. :)