Followers

Dec 9, 2011

B.E.S.T.F.R.I.E.N.D :)

Tadi bukak Belog Ibah and tetibe dia tulis entry macam ni. Gile terharu. Korang bace la. :)

awww so sweet. terharu tau kite ibah, bile ibah cakap camtu. Terima kasih sebab sanggup layan kepala otak kite yang mereng+bengong ni. Terima kasih jugak sebab ibah bangga dengan kita. Terima kasih jugak sebab sanggup dengar cerita-cerita kita. Thanks sangat.  love you friend! <3 

Noor Adibah Binti A.Latif :)
Noor Adibah & Nur Wahidah :)

p/s: setelah 3 minggu tak balik akhirnyaa, esok aku balik rumah. Doakan aku selamat sampai JB esok. :)

14 comments:

AliaJustea said...

lebiuuu too .. kbye ;p

Cik Tetra said...

alia: ahahahaha..lebiuuuuuuuuuuuu jugak.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

So sweet..^^

syrupmasin said...

untunglah kbye!!

Noor Adibah Binti A.Latif said...

yeayy awak balik jugak! heee <3

ibah tau waeda mereng! sebab tu arr ibah nak kawan ngn waeda.. HAHAHA!
c(:

Terima kasih anda di terima.. :D
sama sama waeda. SARANGAHAEYO .
BALIK JB ELOK2. tu hah. kaki tuuu, jangan penat sangat. nanti urat2 sume timbul! hehe

MENAKOTKAN U OLLSS..

AwieKashi said...

untunglah dah jadi best friend di sebabkan belog je.. :)

Cik Tetra said...

kak lily : heee..sweet kan.. :)

Cik Tetra said...

syrupmasin : hahaha..jeles la tuhh.. :P

Cik Tetra said...

ibah : hehehe..saranghae!!! kite balik lahh..da sampai umah pong!! okehh kite jage kaki kite..tp rasenye balik umah lg byk berjalan..hahaha..

menakotkan eh..sangatttt kan..hehe :D

Cik Tetra said...

awie: heeee mestilahh..we ollsss kot!! hehe :D

suha said...

untungnyaa cik tetra. its not easy to find true friends. u have it now, take care it always. :]

Cik Tetra said...

sue: hee..alhamdulillahh.. :) insyaallah i will take care of it.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Awie : untung lahh. ibah jumpe mak jemah ni pong kat mana.. dekat belog awie n aqim kot! hahaha.. kalau tak.. tak bertemu kot kiteorang.. agaknye, belanggar bahu tak tegor kot! sape lah ibah ni kan.. waeda.. hahaha

Cik Tetra said...

ibah: ahahaha..ceh ayat nak sadiss je..alaa..dah takdir kite jadi bestfriends..so jodoh x kemana..jodoh kite jd bestfriends.. :)