Followers

Dec 12, 2011

Ombak+Rindu = Ombak Rindu :)

Assalammualaikum bloggers,

memandangkan minggu ni aku balik jb, so kawan2 ajak hang out. and sebenarnya the reason aku balik sebab diorang la. Yela, diorang sanggup amik cuti kot semata-mata nak kuar ngn aku. So nak tak nak aku kena balik jugak, demi kawan-kawan tercinta. Heeee. Rasa happy sangat sebab kali ni aku kuar dengan kawan-kawan yang paling rapat dengan aku.

Kiteorang hang out kat jusco tebrau, and diorang beria ajak tengok citer Ombak Rindu, aku pon ikut jelaa.Btw citer Ombak Rindu ni mmg best laa. Citer ni romantik and sedih jugak la. Tapi bagi aku tak la sedih sangat. Aku tengok orang lain beria nangis tengok citer ni. Kakak aku pon nangis tgk Citer ni. Cik Ibah pon nangis tengok citer ni. Hahaha. Comel la korang. hehe.

Aku tak reti la nak nangis time tgk citer ni. Sedih tu ade la. Tapi aku terpikir jugak, eh ni scene sedih ni. nak kena nangis ke? HAHAHA. sengal kan. so aku end up tanpa mengeluarkan sebarang air mata ye u ollss. Hehehe. Jimat tisu aku. Tapi kan, tapi kan. Aaron Aziz sangat sweet dalam citer ni. Alooo. nak macam tu jugak. Heeee. gedik tak, gedik tak. #mamposss! hahahaha.

ni dekda..kawan aku sejak tadika.. :)
ni julia. kawan baik aku dari sekolah menengah.. :)
:D

ni aisyah kawan dari aku umo 3 tahun :)
Sizzling :)
they complete my life.. :)
i love them..
jom beli novel.
Bersatu Dalam CInta,  :)
p/s: "  cinta tak kejam,cume manusia yang tidak tahu menghargai cinta"

16 comments:

Alia Rahmat said...

akak BRUTAL memang lah susah nak nangis .. siap boleh fikir fikir bagai . hadoiii~

Cik Tetra said...

Alia: haha..tuh la..mak akak pon ckp..akak ni takde perasaan..muahaha..well..mak jemah kot..heeeeee

suha said...

waeda dah tengok, sue je belum. anyway, bestlah dapat hang out dengan besties kan. serius untung waeda dapat diorang. diorang pun untung jugak dapat mak jemah. hee :]

pssst, macam best je novel tuh. apa lagi kasi cerita lah. haha :]

wawa ♛ said...

okehh, lame tak pergi JJ tebrau . port wajib amik gambar, mesti dalam toilet . kenape ek ? hahahaha .
#wawa pon same .

Cik Tetra said...

sue: heee yup..best sgt dpt kuar ngn dorg..heee..

novel tu eh..kite belum bace lagi la..hehe

Cik Tetra said...

wawa: haha..tau xpe..mesti amik gmbr kat bilik air..akak pon tak tau kenapa..hehe..

noornazuha said...

heheh..mmg x sedeh mana pun,akak pun x nangis...x tau nak nangis part mana..hehehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Hhaha.. SENGAL . punye waeda. ape kehe nak pikir2 pulak time scene sedih.. aaloooo... nangis tu tak leh nak cover2 lah.tu yg ibah ter'nangis oke..

P/S: SATU HARI NANTI IBAH NAK PEGI JALAN2 SATU JB PULAK DENGAN NUR WAHIDAH MOHAMMAD.. HAHA boleyh?

si robot comel said...

tak sempat nak tengok lagi ombak rindu ni.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah dh tgk..
akak jugalah yg tak tgk2 lagi.. :(

AwieKashi said...

tak nak kawan!!!
PERGI TGK TAK AJAK!

Cik Tetra said...

noornazuha: heee kann..xde la sedih mane..hehe.. :D

Cik Tetra said...

ibah: hahaha..ibah hati tisu..sebab tu nangis..muahahaha..

pusing satu JB?? boleh2..tapi tunggu kite fully recovered okayyy.. :D

Cik Tetra said...

si robot comel : heee..g la tgk nanti.. :)

Cik Tetra said...

kak lily: laa yeke..xpe2..nti ajak la hubby ngn qis g tgk..heee :D

Cik Tetra said...

awie: sikit2 tak nak kawan..ala yela..awak tu kan banyak kawann..k fine..