Followers

Dec 31, 2011

30 . 12 . 2011 #Blog review 2011

Assalammualaikum Bloggers,

Hari ni hari terakhir bagi tahun 2011, rase macam sedih je nak tinggalkan tahun 2011. #tetibee pulak kan. Muahaha. Btw aku rase tahun 2011, tahun yang paling cepat berlalu. Tak tau la kenapa. Tapi seriously mmg cepat berlalu, Tengok2 sekarang dah 31/12. omo! Azam tahun 2011 aku ade yg belum terlaksana. Macam mane ni? tinggal satu hari je? ahhh. peduli ape aku. Kalau tak dapat tunaikan tahun ni. Aku drag ke tahun depan la kan. Ape de hal. heeeeeee. :)

Aku berharap tahun 2012 akan menjadi tahun yang ceria, gembira serta yang paling penting setiap langkah kita pada tahun 2012 akan diberkati dan dirahmati Allah. Memandangkan tahun 2012  umur aku dah 21 tahun. So dengan ini, saya mengisytiharkan #ceh da mcm Dr Rozmey nak bagitau tayangan filem die je. Muahaha. 

So dengan ini aku berazam untuk menjadi seorang yang lebih matang. Insyaallah. Kepada keluarga, Kawan-kawan dan bloggers sekalian aku doakan semoga korang dapat mencapai ape yang korang cita-citakan. Semoga korang akan terus berjaya dengan ape yg korang lakukan. Insyaallah amin. :)

Cik Tetra's Blog Review :

Belog paling sempoi 2011 : Aqimie Ceplos & Saya Tak Bodoh
Belog Paling Awesome 2011 : Belog Awiekashi & Cerita Budak Gemook
Belog Paling Fotogenik 2011 : The Queen Of Our Heart
Belog Paling Sweet 2011 : My Diaries Panda & Wawa's World
Belog Paling Ceria 2011: Blog Alia
Belog Paling berinformasi 2011 : Ketok2!! Blog Anak Mak Ct  & Bukan Calang-Calang
Belog Paling  Simple and Sweet 2011: Belog Cik Suhaa & Hikayat Shahril Ong
Belog Paling bergaya 2011: Haluna Retro (permintan beliau sendiri..hahaha)
Belog paling TERBAIK : semua bloggers Belog Cik Tetra

24 comments:

wawa ♛ said...

okehh terharu ade blog wawa kat situ . hehehe . Selamat Tahun Baru Akak :)

#Blog akak Blog paling Superb ! :D

Cik Tetra said...

wawa: heee..mestilah..suke bace blog wawa..sebab blog wawa SWEET.. :D


#err superb..takde la..blog akak blog paling SENGAL 2011! hehe :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Akak terharu..blog akak ada terenarai tu..Thx Cik Tetra..^_^

Happy New Year 2012..^^

Cik Tetra said...

kak lily : heeee..no problem kak..same2 ^____^

happy new year jugak! :)

Aini Amanina said...

Selamat Tahun Baru, Waeda..
Semoga semua apa yang waeda azamkan plus impikan utk tahun 2012 nie tercapai.. amin.. (",)

Cik Tetra said...

nina : selamat tahun baru jugak nina..thanks 4 the wish..semoga ape yg nina impikan tercapai..amin! ^___^

ank mak siti said...

berinformasi lar sgtkan.. blum kuat ag nk dpt gelaran tuh.. hehe..:D

btw, slamat tahun baru waeda.. dgn azam baru, prangai baru(mybe), semangat baru, kaki baru(ush nie jahat), pakwe baru(nie gurau) haha.. smoga tcapai yerk.. :D

HaLuNa ReTrO said...

ehhhh..salah la..hal ptotnye belog paling bergaya..x pon hot..heee~

btw thanks..=)
selamat tahun baru cik tetra..=P

Cik Tetra said...

DIN : eh..biarlah..we olls nak kasi u olls gelaran tu..bg we ollss..gelaran tu..sesuai la..byk info dpt dr belog u ollss.. :D

selamat tahun baru jugak! err perangai baru? ok! smgt baru? ok! kaki baru? okeh ni sadiss! hehe. pakwe baru? errr..maybe! hahaha..sengal la u ollss ni.. :D

insyaallah thanks doakan we ollss.. :)

Cik Tetra said...

hal : hahaha..err..blog paling hot n bergaya? hahaha..pon boleh!! nanti waeda edit! hahaha..sengal tau hal ni..

selamat tahun baru jugak.. :D

ank mak siti said...

nie ikut suke lar nie.. heee, xpe.. AMCT pown suke.. suke sgt.. sbb 3kali da dtag oleh cik Tetra.. insyaAllah makin pemes ar nnti.. thanks fren.. :D

hehe, jgn mek hati eh ngn azam yg din ckp tuh.. tu ade yg kurng sopan skit.. tpi xpe.. niat ikhlas.. :D

Cik Tetra said...

eheeee..welcome2..no hal la din.. :)

eh tak amik hati pon..we ollss cool! dun wory la u ollsss.. :D

suha said...

terharu! haha. thanks waeda.

belog paling awesome 2011 direview oleh suha: belog cik tetra! hee :)

semutsengal said...

Err,

ok.ok aku kurang kan sempoi, nnt tak menang anugerah lagi. HAHAHAHAHAHHA

Cik Tetra said...

sue: heee..same2.. :)

errr..waeda menang belog paling awesome?? hehe..thanks sue.. :)

Cik Tetra said...

anip : hahahaha..sengal kau..ahh aku kasi kau menang jugak!!! :P

wawa ♛ said...

sweet lahh sangat blog wawa tu . kadang kadang bile bace balik entry wawa more kepade love story je . #mesti ramai orang menyampah kan . HAHAHA .

AwieKashi said...

wah....tersenarailah!!!
sangat awesome lah!!!

#hadiah..amik la cekelat kinder bueno u olls!! hehe

Cik Tetra said...

wawa: hahah..sebab love story wawa la..buat blog wawa tuh sweet.. :D

Cik Tetra said...

awie : hahaha..kann..untunglahh berkat ayat AWESOME tu..dpt award blog paling awesome!heeee.. :D

#yeayyy! we ollss dapat cekelet! hehe

budakmengong said...

selamat tahun baru..harap2 x tlmbt lg rr nk wish.hehe

Cik Tetra said...

budak mengong : heeee..selamat tahun baru...belum tlmbt lagi..dun worry.. :)

aQimie Ceplos said...

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!
ok. gua nak tiket 5hari 4malam di goldcost ye.
trima kaseh :D

Cik Tetra said...

aqim: hamboiii kau jahhhh..kemain lagii..hehe

# same2.. ;)