Followers

Nov 16, 2011

# wordless wednesday #

12 comments:

Ila said...

hmmm,akak kurang pahamlah maknanya cik tetra...heeheh

Cik Tetra said...

kak ila: hahaha..x faham eh..mksudnye bile tgh syok2 mnyanyi tu tetibe part tinggi x lepas..mesti rase len mcm sikit..haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..akak kalau nyanyi..part tinggi..part rendah sama jer..men'yumbang'kan lagu.. :D

semutsengal said...

aku rasa lagi teruk kalau time tu suara kecik yang keluar.


HAHAHAHAHAHAHHA

Cik Tetra said...

kak lily: hahaha..yeke..oh itu lagi awesome kak!! heeee :D

Cik Tetra said...

anip: hahahaha..mamposs..aku tgh bygkan kalau suara kecik yg kuar...muahaha..gila lawak seyh!!


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

fathiahRAIHANA said...

Hihihi tersangat lah awkward nye kalo tetiba jd camtuu.


Elok pulakk tengah hujan rintik tu kita lagi nyanyi die lagi lebat -.-

Cik Tetra said...

fathiah : haha..tuh laa..tp kalau nyanyi time hujan dpt la cover suara yg x sampai tuh..haha :D

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,selalu camni,,malu owh,hehehehe,,nak nak lagi tgh karok,,hehe

Cik Tetra said...

yen : hahaha..tau xpe..lagi2 time karaoke..muahahaha.. :D

syrupmasin said...

haha..adoii kalau dah low note dgn high notes pon kantoi lg awkward :D

hai waeda..lame ta dtg sini kan :D

Cik Tetra said...

syrupmasin: hoho..tu lagi la awkward..hehehe..

a ah la..lame betul x dtg sini..rindu la ngn en syrup.. :)