Followers

Nov 10, 2011

terima kasih awak! :D

semalam aku pergi Bank Simpanan Nasional (BSN) dengan mak and adik aku. Sebab adik aku nak buat account bank. Aku nak ikut sebab aku baru teringat aku ade buku bank BSN. lame gile aku tak gune Bank 2. Adalah dalam 6 tahun. So nak try tnye account aku tu aktif ke x? kalau aktif aku nak buat Atm kad. buku bank tu aku ingat lagi. Cikgu yang buatkan time darjah 1 dulu gila lame. Masuk bank je gile ramai orang. No giliran aku 1186 sekarang baru giliran ke 1135.

gila lame buku bank aku. hehe..dari darjah 1 kot!

Aku pon duduk dekat kerusi laa dengan 1 tongkat. sekali ade satu mamat dia datang kat aku kasi no giliran. Aku cakap"errr, ape ni?" Dia ckp "nah amik la, no giliran" pastu dia terus pergi. Aku masih blurr lagi. then aku tengok la no giliran yg dia bg. No 1162. ehh. Aku tengok aku punya pulak 1186. eh mamat tu baik gile kasi aku no giliran awal kot. heeee aku tak sempat nak cakap terima kasih. Sebab aku blurr time tu. Hehe. Terima Kasih Awak!


abang bank pulak panggil aku wahidah wassini. Aku ingat dia panggil siapa. lepas tu aku buat derk je la. Dia panggil lagi Nur Wahidah Wassini. hahaha. kemain lagi tambah wassini kat nama aku. Siap abg tu tnye kenapa pakai tongkat, mcm2 la berbual ngn abg tu. Tak boleh blah. heeee. Btw account aku still active and dapatlah buat kad atm and dapat buku baru. :)


p/s: adaskjdfeiodbjcksdlfkcjdskhkasdhd..

20 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Baiknye hati org tu...

6Tahun masih aktif ye..akak pun dah lama tak guna akaun ni..maybe dah lebih 6tahun kot..

suha said...

bertuah waeda.

baik lah mamat tuh. wink wink ! ahah

Cik Tetra said...

kak lily: heeee..baik kot org tu.. :D
a ah masih aktif..sebab tempoh aktif sampai 7 tahun.. :)

Cik Tetra said...

sue: tuah bertongkat sebenarnye..hehehe..alhamdulillah..
sangat baik kan.. :D

-hanyaaku- said...

wahhh siapakah jejaka itu??!
cepat masuk meminang.. hahaa

Cik Tetra said...

hanyaaku: aahahaha..hamboiii meminang terus,.hehe :D

yen(toka ziizokukuto) said...

huyoo,,kena ngorat,,,ni jeles ni,,huhuhuhu :)

Cik Tetra said...

yen: hahahaha..mane ade kena ngurat laa..org tu tolong je..hehe.. :D

semutsengal said...

yeayeayea.

sama-sama awak. Lain kali, takyah lah susahsusah cakap terimakasih dekat blog ok ?

Cik Tetra said...

anip: hahahaha..sengal..macam la kau mamagt semalam tu..poyos!!! :P

Noor Adibah Binti A.Latif said...

baik sungguh hati mamat tu... =D

p/s: maybe dia nengok waeda, kesian dia kat waeda..

Cik Tetra said...

ibah: baik kan..betul2..kita rase dia kesian tgk kite..heeee.. :)

WaWa ★ said...

weewiitttt ! akak wahidah wassinni :)

Cik Tetra said...

wawa: ouhhh tidak2..hehe..ni wahidah mohammad.. heeee.. :D

WaWa ★ said...

nick name baru . untunglahh :)

Cik Tetra said...

wawa: haha..cukuplah time skolah je dorg pggil nickname tuh..hikhik.. :D

EN ILHAM said...

wah. susah nak jumpe lelaki gentleman macam tu skrg. hehe

Cik Tetra said...

En ILHAM: heee..betul2..susah nk jumpe skg ni.. :)

ctk said...

kamu ni mesti cntik..ader je yang nk beramah mesra ngan kamu..hihihi...


*cntik kad bsn kamu..kad bsn ct still kuno lah..hohoho

Cik Tetra said...

ctk: eh mane ade..sy ni biase2 je orgye,, :)

*cantik kan..baru punya la katekan..hehe