Followers

Nov 11, 2011

SEGMEN | SANTAI BLOGER .

thanks to Cik IbahPanda sebab tag join segmen dari Blog Final Hope.
Klik Banner kalau nak join! :D
Klik Banner kalau nak join. :)

Kenapa Url Blog aku : aqwaeda.blogspot.com ?

 aq bermaksud aku diri aku. Waeda pulak bermaksud tuan punye belog bernama Waeda. Gile simple maksud URL aku. So secara hiperbola *err aqwaeda bermaksud segala cerita dalam belog ni 100 % mengenai diri aku dan semua yang berada di sekeliling aku. heee. tu je yang mampu aku describe kan. korang punye URL mesti lagi awesome kan. so join la segmen ni! :D

2 orang yang aku nak tag;


p/s: result kolej x kuar lagi, mggu depan dah nak balik kampus. omo!

19 comments:

Ku Azhar said...

terbaekk!!! hehehe...ku pn sm..blog tu kira diary ku la..hehehe..thanks for joining! :)

Cik Tetra said...

ku : heeeee...betul2...same2..thanks sb buat segmen ni.. :)

yen(toka ziizokukuto) said...

yen punya url gak pelik kan kak,,,hehehhehe :)

Cik Tetra said...

yen: a ah...join la segmen ni... :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

huhu.. eh2. same2.. ^^,

Cik Tetra said...

ibah: heeeee..okay.. :)

-fieda- said...

dtg jenguk dan baca entry..happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

fathiahRAIHANA said...

simple aje kan url , hihi
kite pnye merapu rapu -.-

WaWa ★ said...

alamakkk akak . dah tak sempat lahh nak joinnn . dah tutup . sorry :')

Cik Tetra said...

fieda: thanks sudi singgah..happy blogging too.. :)

Cik Tetra said...

fathiah: heeee..tuh la sy punya simple sgt..tp kadang2 yang merapu2 tu lahh yang best..heee :D

Cik Tetra said...

wawa: a ah laa...heee xpe2..len kali boleh join.. :)

semutsengal said...

ooowww..


baru aku tauu.

Cik Tetra said...

anip: hahahaha..baru tau eh?? bagus! :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

samalah akak tu..tajuk blog merajuk kpd Qis..cerita pun semua berkaitan tentang Qis juga.. ^_^

Cik Tetra said...

kak lily: heee..kan..kan..same la ngn kite.. :)

ctk said...

ct punye url xohsem pOn..sekadar berkhayalan..hihi

Cik Tetra said...

ctk: ct punye kire ohsem jgk..kite ni lagi la simple je..heeeeeee

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

hai sha dtg singgah sini :)
sha dah FOLLOW awak tau

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

jemput melawat sha balik :)

*dah click2 awak punya !