Followers

Nov 26, 2011

Dating lagi. :)

Memandangkan minggu ni tak balik so tadi aku keluar g bandar segamat ngn my Roomate Sue, My Ex Roommate Pika and My Ex Wingmate Acu. Okeyhh kali ni kuar naik teksi. Teksi amik aku betul2 bawah kolej SB. sebab pika mintak kebenaran kat pakgad suh teksi amik aku kt kolej. Thanks pika. :) Sampai sane je. Terus g makan kat pumpkin house then terus beli barang yang tidak "dirancang". Hahaha. Pompuan pompuan.

pastu TERbeli Kasut. Adehh. Aku tak merancang pon. Tetibe TERbeli. Pastu sementara tunggu pika buat treatment rambut ngn acu, So aku ajak sue g karok. Gile best. Dah lame aku tak karok semenjak kaki sakit ni. Tapi bile kaki dah okay sekarang baru boleh kuar. Btw suke dengar sue nyanyi lagu Sebelum cahaya. hehe :)

:)
sue and me.. :)
tgh mesej pika.. ;)
sue and acu.. :)
me and pika.. :)
acu comel! :D
untunglahh mkn dulu,, :P
pika gedik! :P
okey fine makan dulu..aku nye x sampai lg..haha
akhirnye sampai jugak aku nye.. :D
ni semua barang2 yang TERbeli.. :D

p/s: pika ajak strolling esok pagi.. ;)

19 comments:

yen(toka ziizokukuto) said...

wah best ar,,siap ada barang yg terbeli kan,,hahaha

Cik Tetra said...

hahaha..tuh la..akak pon tak tau..mcm mane boleh terbeli..haha :D

ainol akasyah said...

barang yg terbeli tu sume comel2..patot la TERBELI haha

Pizza Dari Dapur Masterchef Yang Menyelerakan Oi

Cik Tetra said...

ainol: HAHAHA..tuh la..sebab comel la TERbeli..heee :D

suha said...

hahahahaa.

serius sempoi entry ni.
sue suka waeda nyanyi lagu alyah tu.

nanti plan next dating pulak. huu. :]

Cik Tetra said...

sue: hehe...mestilahh sempoi u ollss..mak jemah kot..hahaha..owh lagu alyah tu..heee..jgnlah ckp camtu..malu la i..hahaha.. :P

okayy..next time kite g ngn anis n kak dya eh.. :)

Chegu said...

kalo terbeli, kasi a kat kami satu, hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..cantiknye kasut tu..akak pun berkenan tgk..pink gitu..^^

Si qusowt said...

pergh!sedap nye mknn 2!!bile nk dating n BLANJE sy plak?heheh

Cik Tetra said...

chegu: hahahaa..alaaa yg terbeli ni sume favourite..heeeex boleh kasi org len..muahaha.. :D

Cik Tetra said...

kak lily: heee..cantik kann..tegoda pulak tgk kasut tu..tu yg terbeli..heeee..pink u ollss.. :D

Cik Tetra said...

si qusowt : hahahahaha..sedap tau..err nak dating ke?? jom!! hahahaha.. :D

AwieKashi said...

pumpkin tak ajakK!!!!
fine...fine...fine...

*tetiba emo.. -.-'

Cik Tetra said...

awie: hahahaha..mne boleh..ni dating pompuan2 je u plls.. :P

*sangattt..GEDIK!! :D

AwieKashi said...

hahaha,,,yela2...
benda yang mkn lebih kureng apa je yg kitrog mkn baru2 nie...

*sizzling
*nasi goreng pataya
*goreng kari ayam
*mee bandung
*+ mix fruit large... HOHOHO!

Cik Tetra said...

awie: ahahaha..a ah lebih kurang je cm kiteorang..so jgn jeles2 okeh!.. :P

msredcheesecake said...

Terbeli ea.... Ngada la tu...hheee...

Cik Tetra said...

msredcheesecake : heeee..yela akak..sy terbeli..hehe.. :D

d-are said...

amboi2,g karok xajak akq pon..sedey la cam nie kan...huhu..btw,bantal yg star tu dah lame gak akq teringin nak beli,tapi xbeli 2 pon..hehe