Followers

Nov 11, 2011

1000 follower already?

hai bloggie. Selamat Hari jumaat, hari ni jugak 15 zulhijah and tarikh hari ni pon cantik. 11.11.11 :) and hari ni jugak follower aku dah cecah seribu. OMO! macam tak percaya je. Tapi Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua follower. Thanks sebab sudi follow Belog Cik Tetra. KAMSAHAMIDA! :)

Btw dalam berblogging ni kita jangan fikirkan sangat nak cari follower. Kalau orang tu sudi datang blog kite pon da kire alhamdulillah. sebab ape tau. bagi aku lahh kalau niat kite berblogging sebab nak banyak follower, kita takkan dapat kepuasan dalam berblogging. Kite berblogging untuk share ape cerita yang kita ada. so nasihat aku berblogginglah dengan ikhlas mesti korang akan rase puas dan seronok! :D

3 follower yang bertuah hari ni;

Follower yang ke  999
Follower yang ke 1000

Follower yang ke 1001

award utk semua follower.. :)


26 comments:

Cik Nurul said...

tq Cik Tetra ! ^^

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Cewaah! huhu!! YEAYY!! 1000 daah! kan ibah dah cakap... belog Cik Tetra ni mcam pisang goreng yang jual kat pasar kot! laku! hehehehe.. gurau2 je...

P/S: ehem2!! ibah dah bau ni gula2 kat kedai gula2.. hahaha..

Si qusowt said...

Ramainye follower dye!!bila la qusowt nak cecah ek?nakk cecah 200 pon susah
T__T

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Cik tetra..follower dah 1002 tu..teruskan berblogging.. ^_^

WaWa ★ said...

wahhhh, bestnye follower dah cecah seribu . hehehe . congrats akak :)

Cik Tetra said...

cik nurul : heee same2.. :)

Cik Tetra said...

ibah: hahahahahaha..hamboi kemain lagi ye.. :D

p/s:err gule2?? okey fine sem depan waeda belikan gule2.. :D

Cik Tetra said...

si qusowt : haha..thanks qusowt..xpe2..x lame lagi ramai la follower qusowt.. :)

Cik Tetra said...

kak lily: heeee..thanks kak lily..insyaallah :)

Cik Tetra said...

wawa: heeeee..thanks wawa. :)

Cik Nurul said...

btw, tahniah untuk anda ye.. ;)

Cik Tetra said...

cik nurul: oke! terima kasihh cik nurul ^_^

diyana said...

ahahahah ! saya yg paling berbangga sebab jadi yang ke 1000 :D

Cik Tetra said...

diyana: heeee...thanks jd follower blog ni.. :)

HaLuNa ReTrO said...

untong la..na jdi yg bertuah gak..na remove n follow balek la..dpt jdi yg ke 1001 ok gak..ngee~

Cik Tetra said...

Hal: hahahaha..ade pulak mcm tu..nk main tipu eh..hamboii!!haha :D

Chegu said...

tahniah, tahniah...

fathiahRAIHANA said...

wahh dah 1000 lebih skrg nie , hihi. tahniah2 :)

Cik Tetra said...

chegu: terima kasih! :)

Cik Tetra said...

fathiah: heeeee.. alhamdulillah.. :)

semutsengal said...

hebat !!!

Cik Tetra said...

anip: alaaa mne ade..ko lg hebat!!

ctk said...

wahhh! rmainyerrr...tahniah!

*ct pOn da lme xBW kt blog org laen..just BW kt bloglist je tp msih rmai blogger lain yg follow..terharu :D

Cik Tetra said...

CTK: heee...ala sikit je..org lain lg da beribu2.. :)

same la..selalu jenguk yg bloglist je..lepas ni kena rajin BW jugaak.. :)

suha said...

tahniahh!! waeda. :) hee

Cik Tetra said...

sue: thankss...heee :)