Followers

Nov 17, 2011

1 hari lagi!

Aku tak tau la nak define ape perasaan aku skang ni. Hari sabtu ni dah nak balik kampus, maksudnye tinggal satu hari je la mase aku kat rumah ni. Peh mase cepat je berlalu. Barang aku belum packing sepenuhnya. Aku pon tak faham, aku da start packing dari hari selasa, sampai skang x habis2 lagi. Mak aku cakap "waeda, kau ni kemas baju macam nak pindah segamat terus" haha. Aku pon rase macam banyak sgt la, habislah abang aku kena angkat barang nanti. Heeeee. :D

citer pasal perasaan ni, aku rase cam sedih la pulak dah nak balik kampus, huhu. Serius takde semangat nak balik Segamat. Tapi sedih-sedih aku pon ade jugak perasaan rindu kat segamat ni. Rindu kat kawan-kawan. Rindu semua lahh. Haa yang paling penting, nak tau jugak sapelahh roomate aku sem ni, ohooo berdebar jugak. Bak kata Nina "Apa2 pun aku dah part 6 dah *buat muka berlagak ! haha !*" 

Mak aku cakap hidup jangan asyik nak merungut, sampai bile nak berjaya kalau asyik tu tak boleh ni tak boleh. Betul jugak kan. so segamat wait for me k! sabtu ni aku datang. huhu.
My Besties! dari kiri: Hanan, Aku, Tirah and Simaa :)
p/s: <3

21 comments:

fathiahRAIHANA said...

wahh kami baru nak cuti skola ni hihihihi


Babaiiii akak :D
semangat2 taw balik sana!

moshi_boo said...

good luck for ur final year!..
best nya dah nk abis dah..=)

mrs.cokelat said...

huyooo kakak senior :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cepat jer masa berlalukan..dah nak balik kampus dah..
Apapun..All the Best Cik Tetra..^_^

Cik Tetra said...

fathiah : wahh untunglahh baru nk cuti sekolahh..enjoy ur holiday k! :)

babai..okayy thankss adik :)

Cik Tetra said...

moshi boo : heee thanks..tuh la x sgke dah nak abis dah..tp mesti rindu uitm segamat nanti.. :')

Cik Tetra said...

mrs.cokelat : hahaha..x rase senior lagi lahh..tgu balik kampus dulu.hehe :D

Cik Tetra said...

kak lily: betul2..skjp je 2 bulan berlalu..esok da nk balik kampus dahh..thanks akak doakan sy.. :)

Yui Light said...

hohoo...goodluck all the way! :D

Cik Tetra said...

yui : thanksss yui! :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

yeay! dah nak balik u dah!
heee... ibah balik segamat dulu okeh.. hehehe.. doakan ibah jawab MUET baik2 je tau!

Ila said...

dah abis cuti dah ek..selamat beljar

sis92 said...

sedih betol diorang baru cuti sekolah kita naik sem baru ;(

sis pun tak kemas apa2 lagi haha:
melaka, i'm coming :)

semutsengal said...

Err,

belilah durian segamat !!

Cik Tetra said...

ibag: hoho suke yek?? tau la abg syg ade kannn..heeee

hati2 tau ibah..kite doakan semoga dpt jawab esok! amin.. :)

Cik Tetra said...

ila: heee..yup..da habis cuti dahh..thanks. :)

Cik Tetra said...

sis: huhu tau xpe..kite naik sem dorg baru cuti sekolahh sadissss tau..huhu..

cepat2 ye kemas..esok da balik dahhh..heeee.. :)

Cik Tetra said...

anip: hoho..weyh musim durian lagi ke skang ni..kalau ade ley jgk aku beli ni..aku dahla hantu durian.hehe :D

mrs.cokelat said...

kakak senior buli adik2 junior kt kolej taw :D

Cik Tetra said...

mrs cokelat : hoho..ala x dpt junior la..kiteorg part 6 duk SB..sume senior.. :)

apik pehe said...

huhu..final exxam tu wat molek..