Followers

Oct 6, 2011

Video of the day.. *game-game yang menghina islam


nasib baik aku tak pernah main game2 mcm ni..game2 kat dalam video ni terang-terangan kot menghina islam..kurg hajar betul sape yg buat game ni..btw aku pon suke main game jugak..tp game budak2 la..setakat angry bird ngn cooking academy adalah aku main..best kot..hehe..so bg GAMERS2 di luar sana tgk video ni eh..sharing is caring.. :)



p/s: rase cm da gemok la..nk diet la..

12 comments:

Haruuta Chan said...

Deme kekurangan idea la tuh ==
nk memburukkan agama org lain plak , cer burukkan agama deme == lagi bagus

Cik Tetra said...

haruuta chan: huhu tau xpe.. diorang mmg dasar kurg hajar..xde keje lain..=_=

sis92 said...

hanya mampu terpaku..
kita kadang2 tak sedar, mereka ni senyap2 dan nyata memerangi kita

Cik Tetra said...

SIS92: huhu..betul..kadang benda macam ni pon kite x sedar..bagus sape yg reveal psl ni..supaya kite lebih aware.. :)

anamizu said...

subhanallah :(
smoga ada lebih pemantauan lps ni kan cik tetra..



luv,
cik ana :)

cx's said...

Ya Allah.

yen(toka ziizokukuto) said...

tak dapat bukak la,,bb slow,,huhu,,but game devil may cry mesti ada an??

Cik Tetra said...

cik ana: huhu tula..lepas ni kena lebih hati2..

Cik Tetra said...

cx's: huhu terkejut kan..

Cik Tetra said...

yen: yeke..xpe2..nti kalau da laju tgk la..a ah la..game devil may cry ade la..

AliaJustea said...

kakak ! game sekarang nih memang mcm hareeemm... kita pelajar IM ni kena buat sesuatu pembaharuan ! cheewaaahh!

HAHA .. lastly, SELAMAT BERCUTI kakak !

jumpa sem depan tw !

Cik Tetra said...

alia: tau xpe...cam hampeh sume..sengal kan...hahah..mase depan gamers2 di tgn budak IM..hikhik..

selamat bercuti jugak..jumpe sem depan k.. :)