Followers

Oct 29, 2011

Stalker itu penting!!

Ape itu Stalker?

Stalker ni bermaksud Menghendap. Maksudnye kite mengambil tahu tentang seorang tu tanpa orang tu sedar. Sekarang ni x payah nak upah Penyiasat ke ape. laman sosial adalah tempat paling senang untuk kite stalker orang. Tapi aku rase Stalker lebih sedap dipanggil sebagai Menyiasat gerak geri seseorang. And aku tahu jugak, ramai kot yang benci dengan Stalker. xpe jangan risau, kalau kite takde buat salah kat orang, orang x buat salah kat kite. Kalau ade jugak yang cari pasal. Tu cari maut namenya.

sebagai seorang perempuan, aktiviti stalker mengstalker penting jugak. hamboii stalker u olls. Kita harus menyiasat setiap bende yang ade kaitan dengan kite, and seriously benda yang orang lain tak tahu pon kite boleh tahu, bukanlah kite stalker untuk buat benda yang jahat, kita stalker cume nak pastikan ape yang kita anggap tu betul atau salah. that's it. Tipulah kalau korang ckp korang x pernah stalker kan. Kalau korang stalker sebab ade niat lain. Itu aku no komen.  hehe.. :D

Konsep Stalker aku satu je. Untuk tahu sesuatu demi kebaikan diri sendiri. Xdenye aku nak stalker just nk tau ape org tu buat, sape kawan dia, mmg tak la. Aku akan Stalk bile ade sesuatu yang aku tak pasti. So untuk memastikan aku kenalah amik tahu. Korang janganlah fikir sume stalker tu jahat. selagi dia tak menyusahkan hidup korang, biarlah dia.  :)

 

Ciri-ciri stalker yang jahat
|
|
|
|
|

Lagu Stalker pon ade..wahhh hebat!! ok tapi lagu ni pasal si stalker yg kecewa. Kesian. :)
|
|
|
|
|

26 comments:

fuuyooh said...

Nak jadi stalker gak lah kalau mcm ni..hihihi

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuhu,,pasni dah tak rasa bersalah dah lah bila stalk akak,,,opppss,,terbagitau,,heheh

Cik Tetra said...

fuuyooh: muahahaha..silakan.tp pastikan ade menjadi stalker yg berhemah ye! hehe.. :D

Cik Tetra said...

yen:hahahaha...owhh stalker eh selama ni..oppsss akak pon da x rase bersalah la sebab stalker yen..muahahaha..hikhik.. :D

Raden said...

stalker slalunye kuat ngumpat dan fitnah! xsuke

Cik Tetra said...

Raden: ooppsss...x semua mcm tu okeh.. yg mcm tu maybe dia jeles ngn awk kot.. :)

sis92 said...

biasanya perempuan jadi stalker utk pakwe or ex pakwe haha
:P

Cik Tetra said...

sis92: hahahahaha..tau xpe..yg tu biase kot..hehe..tp sy bukan cmtu eh..hehe.. :D

suha said...

waeda banyak benda nak tau dari sue kan??

hah, mesti selalu stalker sue. hahah. ini gurau. :p

Chegu said...

Nak kata stalker di laman sosial nu slh, x bleh jugak la kan, sbb kita yg paparkan crite kite pada umum, n sudah tentu bila kita tulis, kita mau orang baca. Len la kalo die g duk ngendap bahagian idup privacy kite, bile kita blk, wat ape kat bilik. Tu baru salah kot

reenapple said...

pergh stalker... pernah jadik.. sekarang daa bersara.. eh..@_@

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kadang2 suka juga jadi stalker..tapi stalker untuk benda yg baik jer.. ;)

Cik Tetra said...

sue: ahahahaha..tau xpe..tp kite lebih suke tnye sendiri kalau org tu kawan baik..sue kan kawan baik kite...heeeeeee.. :D

Cik Tetra said...

chegu: hmm betul2..kalau stalker tu buat org lain susah..itu x bagus.. :)

Cik Tetra said...

reenaple: muahahaha..biasela tuh!!sume org pnh jd kot..da bsara eh..hikhik.. :D

Cik Tetra said...

kak lily: betul2..kalau untuk bend yg baik xpe.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

cik tetra stalker yang hebat :)

p/s: cool yer darling... ^^,

Cik Tetra said...

ibah: hahahahaha..yes i know that.. weehuuu..

p/s: don't worry i'm the coolest person in the world!! thanks ibah.. <3

cik mun said...

hehehehe..stalk org ni kdg2 best jgak..

ctk said...

dulu ct selalu stalk ex ct n memang stalk ct tu berjaya sebab tangkap dia curang...stalker ni bgus untuk kebaikan diri...truskan...hehehe

WaWa ★ said...

kakak ni suke stalker kite :)

Cik Tetra said...

cik mun: hehehe...kan..kan.. :D

Cik Tetra said...

ctk: wahhhh!!dpt tau info yg sangar bergune..yeahh!!! nasib baik stalker..then dpt tau ex awak curang..:) keep it up..hehe..

Cik Tetra said...

wawa: omo..omo!! jgn lah bgtau org lain..hehe.. :D

mohdhazlan Dreadlock said...

stalker dgn skodeng sama x ..heee

Cik Tetra said...

mohdhazlan dreadlock: same2..haaa ayt skodeng la yg dicari..hehe.. :D