Followers

Oct 11, 2011

Mia Sara dan Anak-anaknya..

Assalamualakum u ollss..

sekarang ni aku dah ade 3 anak buah baru. Heeee seronoknya. Mia Sara da selamat melahirkan anak dua minggu yang lepas. Anak dia Comel-comel tapi sikit tak nak senyum. tak faham aku. Yang si Mia pulak, pantang aku amik anak dia mesti dia bising. Siap nak rampas dari aku. eleh tau la ni anak pertama dia, tapi janganlah over sangat kannnn. Aku bukan nak buat ape pun just nak pegang je anak dia. Kedekut la Mia ni.

tak sangka si Mia Sara da ade anak. Dulu dia kecik je. sekarang da jadi mak orang. tuh la gedik sangat. kan da ade anak.
MIA SARA time anak dara.. :D
anak perempuan mia..kena paksa amik gmbr..hehe..
anak lelaki mia..alolo..mcm nk tampar sampai pengsan je.. :P
anak lelaki kedua mia..siap kuar kuku lg..jahatnye.. :P
MIA sgt protective terhadap anak2 dia..ibu contoh!! HAHAHA.. :D
sekarang ni takde idea nak kasi name kat Anak-anak Mia. Kalau korang ade idea bagitau la ye. hikhik. Walaupun Mia Sara dah jadi ibu kepada 3 orang anaknya. Saya tetap syg mia sara. Oh ya, lupe nak bgtau. Nama Mia aku kasi sebab aku suke tengok citer Seribu Kali Cinta dulu. heeeeee. K la nak jadi CATSITTER ni.. :)


p/s: inai dijari merah gile..maklumlah..inai mekah u ollss..org pakai inai penuh kat kuku..tapi aku pakai separuh je..hahaha ;D

26 comments:

sis92 said...

amboiii nama punyalah famos amos

Cik Tetra said...

sis92: HAHAHAHA..biase la tu..glamer cikit.. :D

AwieKashi said...

nak sekoq?

Cik Tetra said...

awie: x boleh..hang x pndai jge kucing.. :P

AwieKashi said...

xpandai ...
tak tya lak kat SR nie jaga kucin sapa.... -.-

Cik Tetra said...

awie: HAHAHA..hang yg jage ke?? wahh gile awesome.. :D

AwieKashi said...

huhu...
malas nak cakap..
*balagak poyo ckt... wink!

Cik Tetra said...

eleehh..hang bukan belagak poyo sikit..tp banyakkk.. :P

AwieKashi said...

hahahaha!
byk ke?
sori xperasan... @_@

Cik Tetra said...

baiklah mohamad amri..maaf anda diterima..

*baik tak..baik tak..

AwieKashi said...

euww....sangat...sangat....tetttt!!!

*sesuatu sgt

Cik Tetra said...

awie: HAHAHA..ape yg eyuuwww..eleh..

xde sesuatu pon.. :P

AwieKashi said...

perasan yang teramat..
:p

Cik Tetra said...

awie: alahhh perasan ckit pon x boleh..dia perasan boleh plak..-_-

AwieKashi said...

yela...yela....
maleh nak gaduh ngn org sakit nie..

Cik Tetra said...

tau pong!:D

AwieKashi said...

yela....
hambikkkk!!!

Cik Tetra said...

ok2..berdamai!! :D

AwieKashi said...

OK...berdamai..~ :)

Cik Tetra said...

awie: okayy.. ^_^

yen(toka ziizokukuto) said...

akak,,
sekor bagi nama lisa,,
sekor lagi bagi nama surihani,,
yang jantan bagi nama yen,,,hahahah...jgn letak yusri :)

Cik Tetra said...

yen: HAHAHAHA..lisa lagi?? OMO..hehe..kalau "yen" akak setuju..kucing akak 2 betine 1 jantan la yen.. :D

simply nana said...

comelnya nama dia...secomel mukanya

Cik Tetra said...

kak nana: heee..comel kan die.. :)

Yui Light said...

eeeeh comel >w< Kasi nama....a, b, c.

Amcam ok tak? =D

Cik Tetra said...

yui: heeee ABC eh??? ahahaha..comel la..boleh jugak tu..heeeeeeee..:D