Followers

Oct 31, 2011

gara-gara masterchef malaysia

gara-gara tengok Masterchef malaysia di Astro Ria chanel 104. aku dah kempunan nak makan kek Tiramisu. Kan ade dalam satu episod tu diorang kena buat Kek Tiramisu. OMO. Tuh yang buat aku nak makan tuh. Tadi Pukul 9 ajak akak g kedai kek Secret Recipe. Then pergilah, aku duduk tunggu dlm kete je. Adik yang turun g beli. Aku suh adik beli Tiramisu ngn Choc Indulgence tapi Tiramisu da habis. omo. xde rezeki lahh. sangattttt.

Tapi kan tadi aku nampak  lelaki  hensem . Time tu akak ngn nenek aku masuk dlm pasaraya aku ngn adik aku tunggu dalam kereta. then kerete sebelah kakak aku tu ade sorang lelaki n budak kecik. Budak kecik tu comel gile pastu dia lambai2 kt aku ngn adik aku. Rupenya laki hensem tu "laki org" la. Bapak kpd budak comel tu. hahaha. Tapi serius hensem. MAMPOSSSSS.

 walaupun tiramisu tak dapat makan. Chocolate indulgence ttp awesome! my favourite jgk. :)



p/s: mcm dah lame je tak jumpe .........

22 comments:

YNA said...

choc indulgence.. oh goshhhhhhhhh!!!!!!
esok gak g secret recipe, hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..jaga2 laki orang.. :D

Suka juga chocolate indulgence ni..memang yummeh.. ^_^

Cik Tetra said...

YNA: heee.. g la makan esok.. :D

Cik Tetra said...

kak lily : hehe..tuh la..xde la..main je2..tp dia mmg hensem.utglah bini die.. :D

heeee nyummy kan.. :)

ctk said...

bab coklat2 ni yang den lomah ni.nakkkkkkkkkkkkkk!

*laki2 org kebanyakkan ensem2 , so sush nk thu dorg single x, aty2 :D

Cik Tetra said...

ctk: hahahahaha..

tuh la laki org kebanyakan hensem2..hehe..okay2.. :D

HaLuNa ReTrO said...

OMO..haha..sedap lah..nk ar skit..ngee~

Cik Tetra said...

hal: omo ~ dah habis laa..klu mintak smlm ade lg..hehe.. :D

kyrel said...

yummy,, sedapnye kek..

Cik Tetra said...

kyrel : heee kek SR mmg sdp.. ;)

Si qusowt said...

saje je ek nak menduge sy dengan gambar2 cmg2.dah la tgh xde duit..T__T
heheh

yen(toka ziizokukuto) said...

jika,,memandang pic pun dah cukup terliur,,,apatah lagi hasrat nak menyimpannya,,ok tau,,,kek ni dah habis,,sob sob

Chegu said...

Laki orang memang ensem, haha, tadi bini die cari budak yg makan kek choc indulgance, parking sblh krete die... Ayoo.... X tau... Hahaha

Cik Tetra said...

yen: hahahaha..mmg da habis la yen..hikhik..

Cik Tetra said...

chegu : hahaha...errr.bini dia cari eh..tp bini dia ok la..siap lambai n senyum ngn sy..so kiteorang xde pape mslh..muahaha.. :D

Chegu said...

wahhh...ada harapan jadi 'mummy' baby tu,hahaha

suha said...

choc indulgence tuu hhuhu :)

Cik Tetra said...

si qusowt..: hehe takpe2..suh awek belanja ! :D

Cik Tetra said...

sue: hahaa..ala kite nak tiramisu!!hehe

Cik Tetra said...

chegu: x mau la ceq.. :D

Juliet_iRa~" said...

sedapp..

tp ira suka chocolate strawberry plak..heee

Cik Tetra said...

ira.. : hee.. owh..choc strawberry pon sedap jgk! ;)