Followers

Oct 15, 2011

alam maya VS alam realiti

korang pernah tak mengalami situasi macam ni. Dalam Fb, Blog punyelah kamcing, macam kawan setumbuk selempang. Tapi bile kat realiti korang jarang jumpe then bile jumpe tak tau nak cakap ape. Hahaha. Aku pernah mengalami kot. Ingat lagi aku dengan si Aqimie Ceplos. dekat blog ngn FB pung pang pung pang. Tapi bile jumpe aku tak tau nak ckp ape. tetibe jd malu. Omaigod. Ingat lagi jumpe dia kat Library. Aku tengok dia pon x macam dia yg aku kenal dlm Fb or Blog. Sorry qim. ni kenyataan. Hahaha.

Aku tengok kau macam tak tau nak ckp ape ngn aku. Aku faham, jangan risau. Takpe lepas ni kalau aku jumpe kau, kau jumpe aku, buat cam biase je. Mcm selalu kau tegur aku kat fb ngn blog. Chill man. Kite kan kawan se"medical check up". HAHAHAHA. Mesti kau perasan yang aku macam segan2 kan. Bukan ape, sebab jarang jumpe kan. tu yang jd camtu. hahaha. Si Awie pon same. Ingat lagi, aku cakap hi. dia boleh senyum je.HAHAHA. Kite kan kawan se BLOG, se FB. Hahaha ok la x nak merepek lagi. Banyak project x siap ni..da daaaaaaa..




p/s: sy bukan gedik saya cume friendly..harap maklum.. :)

30 comments:

WaWa ★ said...

same lahh dengan kite . wawa dgn alia kalau ternampak aqim dgn awie . main sorok sorok . maluuuuu . HAHAHA . lepas tu dorang cakap kiteorang SOMBONG . huwargghhhh .

khaifaiz said...

terkedu kud... tu yg tak pandai nak berbicara tu... Ntah2 dia mempunyai hati sama kamu... hehehe

AwieKashi said...

:D

Rosalia said...

biasala tu.:D dlm maya dh mcm giler rpt.bler jmp dpn smua mengeletar.hihi

Syahbinar Shuib said...

hehe.. yaya, sgt setuju dgn entry ni.. bila jmpa dpn2, terus jd speechless!

muhamad hanif said...

Err,

kaki kau amacam ?

Qhaifa Nur said...

salam singgah

setuju..
kat opis akak 2 rakan rapat sesangat, rasanya tiada rahsia antara mereka tp bab nak cakap kau buat kerja salah, itu ini tak betul, mereka tidak berani gi tau sesama sendiri, suruh rakan2 lain gitau...


dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

Cik Tetra said...

wawa: HAHAHAHA..yeke..same la ngn akak..ye la..kalau da berjumpe mesti nak kena tegur kan..x tau nk ckp ape eh?? hahaha..bukan sombong tp segan kaann..akak faham..faham sgt..hehe.. :D

Cik Tetra said...

khaifaiz: terkedu?? agknyelahhh..hehe..xdela..dorg sume dah ade makwe dahhh..ala maybe diorang segan..biase la tu.. :D

Cik Tetra said...

awie: haissshhh hang ni..senyum pulak.. :D

Cik Tetra said...

Rosalia: ahahaha..tau xpe..biase le tu..hikhik.. :D

Cik Tetra said...

syahbinar: hahaha..terima kasih..betul2 bile da jumpe speechless pulak kan.. :D

Cik Tetra said...

anip: wehhh muncul ko..rindu r ngn ko..da lame x menyemak kat blog aku..kaki aku?? alhamdulillah da makin baik..da boleh jln sikit2.. :D

Cik Tetra said...

Qhaifa Nur : hahahhaha la sampai camtu ke..hihi..biaselah tu..x biase agknye..nk tegur sendiri segan agaknye..

thanks sudi singgah, comment n follow blog sye.. :)

NuR 'aQiLaH said...

i pom pemalu.
haaa amek kau teserlah keMALUan..

kehkeh

Cik Tetra said...

NuR 'aQiLaH : HAHAHAHA.,mak jemah pon same u ollsss.. :D

Iffah Afeefah said...

Mule mmg mwlume jd tak malu

Cik Tetra said...

iffa: heeee..tau xpe.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..selalunye mmg mcm tu lah..pernah juga terjadi kat sis..bila dh face to face..lidah kelu..x tau nk ckp apa dh.. ^_^

sis92 said...

hehe malu2 kucing..
biasalah tu..dalam maya ni sebab tak real :)

aQimie Ceplos said...

HAHAHAAHAHHAAHAHHA!
icon tu asal kacak sgt weh? -.- HAHA!
yela.
aku pon xtw nak kate ape?
terkedu weh..
sbb ko cantik sgt kot ;)
ahahah.
igt tk kite jumpe buat kali ke-2 kt DST.
amik kau.. camm gitu je. ahha!
papepon. kau awesome weh :D

Cik Tetra said...

kak lily: hikhik yeke..same la ngn kite nih.. :D

Cik Tetra said...

sis92: hahaha..tau xpe..kiteorng bukan malu kucing..tp malu2 biawak.. :D

Cik Tetra said...

aqim: HAHAHAHAHAHAHAHA..kacak kan..sesuai la dengan kau mak jemah.
terkedu kan..tau pon..ahh kau tak yah nk puji2 la..aku x makan puji2 nih.. :P

oh yg kt DST tu..mestila aku igt..kau yg tegur aku..hehe..

btw kau pon mmg awesome!!! :D

NEutrON dAN haQIm said...

ok lau jmpe sye malu x??tpi cik tetra yg mne ek??hahax

Cik Tetra said...

neutron: HAHAHAHAHA..ayt x bley blah la.. :D err..sy yg mne ea..tnye la aqim.. :)

Saiazuan said...

haha rsanya situasi mcm tu akan jadi kat aku..

Cik Tetra said...

zuan: HAHAHA..yeke..alahh biase la tu..aku pon same jgk..hehe.. :D

suha said...

rasanya macam tu lahh. especially yang memang baru kenal. lagi lahh kan hee :)

Cik Tetra said...

sue: hahaha betul2..lagi2 yg baru kenal..lg la segan kannn.. :D