Followers

Oct 27, 2011

23 hari lagi!

hari ni genap 31 hari aku kat rumah. Cuti sem pon tinggal lagi 23 hari lagi! OMO sekejapnye dah sebulan. Sem depan dah nak mula. Rase tak sabar pon ade jugak, sebab rindu dengan kengkawan kat kampus, rindu kat member kelas, rindu nak makan Ikan keli. Muahahaha. Sebab kalau kat rumah jgn harap la nak dpt makan ikan keli. mmg tak dapat derr. Kepada student UiTM segamat kalau anda ternampak makhluk yang "bertongkat satu" sem depan, tuh tak lain tak bukan aku la tu, so sila beri laluan ok. Hikhik.

mesti malu kan pakai tongkat, omo!! aku dah lalui da sem lepas, tapi time tu lagi malu sebab bersimen and pakai dua2 tongkat. Sem depan hanya gune satu tongkat!!Btw ade lagi 2 org yang same mcm aku, diorang pon bertongkat jugak, wahh ade member la sem depan. muahahaha. yeay!!Aku dah boleh pakai kasut! alaa nak kena beli kasut flat la. saya tidak dibenarkan memakai kasut bertumit, mahupun wedges. okeh sangat awesome ye!sangatttttt.

semua gambar kepunyaan Datuk Google..



p/s: あなたが私を愛するなら、私にそれを伝えてください!

18 comments:

HaLuNa ReTrO said...

persoalannye..dapat kolej kew..??haha..=P

Cik Tetra said...

hal: jgn lah begitu..sadiss sgt tuh..mintak2 dpt laa..sy da htr surat rayuan kat UPK.. :)

Saiazuan said...

dah nak abis ek cuti budak diploma.. kejap je.. :D

Cik Tetra said...

zuan : a ah la nk dekat abis...kejap je kan.. :D

Yui Light said...

Memang kejap je rasa cuti kan? hahaha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cepat jer masa berlalukan..memang tak terasa..
Cantik2 kasut tu.. ;)

bobiedanbad said...

cuti sangat best, bila dh nak kuliah
barulah rasa lemau..

Cik Tetra said...

yui light : sangat...kejap je dah nak naik sem! omo!!hehe.. :D

Cik Tetra said...

kak lily: heee...tau xpe..cepat je mse berlalu...x sedar pon da h sebulan..hehe

a ah cantik kan..cute je.. :)

Cik Tetra said...

bobiedanbad : hahahaha..tau xpe..bile cuti best kot..time da mule kuliah alaahh rase mls pulak..asyik nk balik je..hehe.. :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

alolo.. comey nye kasut.. ade gambar panda! heee ~

Cik Tetra said...

ibah: ahahaha..comel kn kasut tuhh..ade gmbar panda..heeee.. :D

WaWa ★ said...

kite tak suke makan ikan keli . HAHAHA .
OMO ! those shoes sangat chomel !

Cik Tetra said...

wawa: x suke?? omo rugi kot..ikan keli sedap laa..heee.. :D comel kannn... :D

yen(toka ziizokukuto) said...

banyak kelebihan orang bertonglkat nih,,jangan dibuat main :),,
kak,,semoga cepat sembuh yaa,,,aaammiinn

Cik Tetra said...

yen : heee bnyk eh dik..hehe ok2.. :D
insyallah thanks doakan akak.. :)

ctk said...

same la kita..meniti hari untuk masuk sem baru..uwaaaa...malas2!

uit , ikan keli? my feveret tuuuu, kat u memang selalu makan :D

Cik Tetra said...

ctk: heee kan2..malas laaa..xde mood..hehe

yup2..my feveret too.. :D