Followers

Oct 1, 2011

Video of the day..


ni lagu yang paling touching la..best kot tgk video klip dia..diorang nangis betul2 kot..lagi2 jo kwon..mmg superb la..i love you jo kwon..tp yang paling smart time  part jinwoon "jeongmal"..ni mmg tagline aku la..teringat pulak kat roomates..hari2 mesti diorang dengar aku sebut jeongmal..hehe..elis la yang pengaruh aku lagu ni..miss korang la..kalau tak mesti kite same2 nyanyi lagu ni kan.. :) kalau bab lagu balad and sedih-sedih..2AM mmg superb!! :)


p/s: makin hari makin jauh...=_=

14 comments:

Ku Azhar said...

AIYOOKK!! hehehe tenet slow..huhu..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

pergh! aku pun sama minat gak 2am..sume lagu aku suka..amboiii, KU azhar tuh boyfie dia lah tuh...teeeetttt! ;D

Cik Tetra said...

ku azhar: yeke..xpe2..nnti tgk la.. :D

Cik Tetra said...

fee: la kau minat jgk ke?? same r..sume lagu diorang best2 kan..i like.. :D sepp sikit..eh kau ni..bile pulak ku azhar ni boyfie aku..aiyooo..dia blogger la.. :)

muhamad hanif said...

Err.
aku tengah tunggu loading ni. Lmbat gilak !

Cik Tetra said...

anip: la yeke..ok2..yg penting tgk tau..best!!hikhik.. :D

AwieKashi said...

2AM lagi... -.-'

Cik Tetra said...

awie: err..2Am best la..cer dengar.. :D

AwieKashi said...

tahu ,,
ade je...tapi asal x SNSD je?
:p

Cik Tetra said...

awie:hahaha..eii aku tak suke group pompuan..aku suke group lelaki je ok..muahaha..gedikss..eleh kau pon suke group pompuan je kan..eleh same je.. :P

suha said...

jeongmallll.... heee :)

Cik Tetra said...

sue: hehe..mesti rindu kat dengan "jeongmal" kite..hikhik., :D

AwieKashi said...

sapa cakap...
buleh je aku layan CNBLue,2PM,FT Island, SuJu, beast, ss501,shinee
ngee

Cik Tetra said...

awie: ok2..aku kalah..tp siyes la..aku tak suke group pompuan..gedik semacam je..tp kalau group laki sume best2..lagi2 2pm ngn 2am..OMO!! :D