Followers

Sep 28, 2011

sepatah 2 kata.. :D

baru balik rumah da rindu kat kampus..rindu dgn roommates..and lupe lak nk kasi kata-kata terakhir kat roomates semalam..

to Kak Dya,

akak, thanks tau selama ni jadi roommate kite..best sgt jadi roommate ngn akak..kite dah la satu kos, satu part, and yang penting satu kepala..hehe..twins la katakan..kalau kite suke hero pertama..akak pon suke hero pertama..awesome kan..lagi satu kite pernah ade kenangan pahit same-same kan..hanya kite ngn akak je dapat rase..hehe..xpe..nama pon kenangan..bile sekarang ingat rase nk menangis..tp nanti bile da lame berlalu..mesti rase nak ketawa kan..hehe..akak jgn lupe habiskan cerita city hunter..kalau boleh tgk la strong heart..best gile boleh? hehehe..haaa..lagi satu nak cakap..terima kasi selama ni banyak tolong kite..lagi-lagi bile kite tgh sakit ni..banyak gile menyusahkan korg..btw saya doakan akak pon cepat sembuh..insyaallah..next sem kan kite byk plan..hehe..

to Sue,













thanks jugak kat sue sebab jadi roomate kite..best gile dapat roomate mcm korang sume..walaupun lain kos..tp diim tetap dihati..hehe..i means walaupun lain kos..still satu kepala..suke korea..tp x suke hero yang same..muahahaha..kite pelik la..semenjak dua menjak 3 menjak ni..kite selalu gaduh ngn sue..bukan gaduh bertomoi..tp gaduh mulut..hahaha..mmg kite la yang menang kann..kite kan mak jemah..hikhik..sorry la..selalu kacau sue..kite bosan sebenarnya..sb tu kacau..sue selalu ckp kite ni jahat, nakal and  kurang diajar, mulut takde insurans..hahahaha..mak jemah la u ollss..memangla mcm tu..dun worry lepas ni kite insuranskan mulut kite ni..eii geram la..su x nak bg tau siapa hot guy sue tu..menyampah i..over tau..hahaha,,btw thanks tolong kite selama ni..

to Anis,
thanks jugak kat anis sebab jadi roomate kite..anis la roomate kite yang paling cool and banyak bagi nasihat..hehe..maklum la kan bakal jadi isteri ustaz amirul..hehe..kite selalu backup anis ngn kak dya kan..npk tak permainan kite kat situ..hehe..lagi nak ckp ape eh..haaa lagi satu..anis tau kite suke makan ape and tau kite punya taste mcm mane..jap nk tnye..mcm mane anis tau eh? curious ni..weeeeeeee..btw thanks sgt2 tolong kite selama ni..kasi pinjam katil..and semua la..btw terima kasih jugak kat parents anis..selalu hantar makanan...hehe..sedap boleh? and jgnla jeles kite balik awak..u ollss ni..kesian la kat mak jemah ni ha...kaki pon tgh sakit..perlukan kasih sayang kt rumah..HAHAHAHA..harap2 dapat jadi rumate lagi sem depan ngn anis and kak dya..sue? elehhhhh..hehehe..thanks 4 everthing..:)

to Kak Dya, Sue and Anis..harap-harap plan kite jadi eh..trip ke KEDAH..tempat anis..hehehe..nanti anis bawak kite jalan-jalan eh..pastu kenalkan kiteorang ngn ustaz amirul anis tu..hikhik..

p/s: nk mkn nasi lemak!!!

12 comments:

muhamad hanif said...

ala..

aku terbaca pulak..Hahahaha

Cik Tetra said...

anip: aiiipppp sebok je kau,,ahahaha.. :P

muhamad hanif said...

hahahaha..

Cik Tetra said...

anip: ape gelak2.. :P

Ila said...

rindunya kat kekawan bila dah tak bersama kan

Cik Tetra said...

ila: a ah..tau xpe..sebab da selalu ngn diorang.. :)

Ary said...

singgah kembali dik..:)

*Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Cik Tetra said...

ary: already joined the segmen.. :)

suha said...

entry ni sweet bolehh?? haha

thankss jugak dekat waeda tolong sue jugak. tambah belanja kepsi lagi kan.

waeda memang suka sakat sue kan, untunglahh sue tak berlajar ilmu bertomoi kalau tak hahah :p
gurau okay?

duduk rumah elok elok. jalan slow slow next sem kita outing reramai k.

nomu nomu chua hee :)

Cik Tetra said...

suha: of coz la sweet..waeda yg buat kot..

same2..ala kepsi je..heeeeeee..

hahaha..nk belajar tomoi ke?? boleh je..sem depan eh..HAHAHAHA..

okay..mmg nk blaja jln ni..hehehe..

nomu..nomu..nomu chua jgk.. :D

d-are said...

amboi,best boley x post2 wahi tue...thanks jugak kat wahi jadi romate ktowg, even baru 1 sem, mcm2 kenangan...pasal kenangan kte ber2 yg paling pahit tu, memg akan menjadi kenangan yg xdpt dilupakan..akq mintak maaf sgt2....mungkin dgn kata2 nie xdpt nak samakan dgn ape yg telah tejadi antara kte berdua...pasal citer korea tu,akan akq habiskan ok?jaga diri leklok tau...sowie,dah lame xupdate bblog,wahi selalu ingtkan akq jgn lupe update,insya allah...

Cik Tetra said...

kak dya : hehe..same2..

xpela kak..akak xyah mntak maaf sb akak x slh..semua ni kn takdir..xpe nti bile lelama mesti kite gelak2 punya kan.. ;))

ok..jgn lpe tgk cte tu tau..:)

wah akak da update.. :D