Followers

Sep 28, 2011

'JOM SENYUM SAMBIL HADIAHKAN AL-FATIHAH'

 

ok entry kali ni aku join segmen dari belog Nur Kasih.. di tag oleh abg MPP Uitm Segamat..thanks la ye..sudi tag.. :D

Al-Fatihah kepada semua umat islam sama ada yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia..semoga kite sentiasa mendapat keberkatan dan keredhaan daripada Allah S.W.T..rajin-rajin lah sedekahkan Al-Fatihah kepada orang-orang yang berada disekeliling kite mahupun jauh dari pandangan mata.. :)

nak tag;
Alia Justea
Wawa Ilham
Pakmihoo 
Cik suha
Cik Miaw
Cik Anis


nak join?? click sini..

12 comments:

Ary said...

thanks dik coz join...

nice blog...:)

Cik Tetra said...

kak Ary: same2..

hee..thanks.. :)

suha said...

sue join waeda. hee first time join segemen :) thankss tag waeda :)

Cik Tetra said...

sue: heeee..wokey..feel free to join...jgn lupe drop link post kat owner segmen,,

suha said...

hehe. okayy waeda. thankss ya :) take care

Cik Tetra said...

sue: okay!! :)

aQimie Ceplos said...

sejok je aq masok blog ni.. ;) hahah!
thanks taged weh :D

Cik Tetra said...

aqim: aikkk..perli npk..kuajaq..
okeh..welcome.. :)

aQimie Ceplos said...

HAHAHAH!! ape..
aq puji ko lah :)
mesti sejuk je kan perut mami kau ;) hak3x

Cik Tetra said...

aqim: HAHAHA..ok fine aku terima pujian kau..muahahaha..

eh tp betul la..sejuk perut mak aku..mak aku ckp mcm mak aku kat korea time mengandungkan aku..HAHA.. :P

teh o beng said...

hai..kite dri segmen kak ary :)

Cik Tetra said...

teh o beng: hai.. :)