Followers

Sep 25, 2011

i am back!!

assalamualaikum bloggers. Omaigod rindunya ngn belog cik tetra ni. Sumpah rindu gile. Sangat-sangat rindu. Dah 2 minggu kot belog ni dibiarkan sunyi dan bersawang. Bukan bersawang lagi. Siap da jadi penempatan binatang2 liar..*okeh tu tipu. Haha. Disebakan final exam dah habis boleh la aku update belog kesayangan ni. yang da habis  paper course aku je ok. Course lain kena berfighting lagi. Paper korang belum habis kan. So gudluck k. jangan jeles dengan aku. aku rase course aku paling cepat habis paper. well diim kot.. :P

haa...lagi satu semenjak aku tak update ni. ade la seorang blogger HOT ni rindu nak gaduh ngn aku dalam blog. ceh rindu nak gaduh konon. paper kau pon belum habis ade hati nak gaduh ngn aku. HAHA. kau kena teruskan usaha okeh. ko kan BELUM HABIS paper kan. ko kena ingat tu. hikhik..to roommates ( Cik Suha , Cik Anis ) selamat berusaha..tp my roomates tak kasi saya ngn kak Dya excited kt dalam bilik..sebab nanti dorang tension..hikhik..

GoodBye Part 5.. Welcome Part 6..welcome to the senior world..muahahaa..

sebelum exam  mule.. kat luar dewan : 8.45am

muke bangun tido elis..jiran depan bilik.. :D
sayang diorang..byk tolong aku.. (simaa and hanan)
dewan da kosong..da habis paper..yahoo!! pukul 12.00pm
my bestfriends.. :)
yeah kami da habis paper!! :D
selamat tinggal dewan..muahahaha..
sweet kan pakai tongkat.. :P
sedih tgk kaki ..-_-

p/s: rindu ngn bloggers semua!! saranghae.. :)

2 comments:

muhamad hanif said...

aku baru nak tanya kaki kau dah ok ke tak.


Err,

takpelah. Esok aku tanya yaa.

Cik Tetra said...

anip: HAHAHAHAHA..sengal la kau..ok esok kau tnye eh..sb esok aku ade appointment ngn doktor..so harap2 kaki da ok.. :)