Followers

Sep 6, 2011

gigih!!

alhamdulillah..selesai satu test tadi..tapi sumpah penat gile pergi kelas tadi..da la jalan kaki..kalau tidak member kelas nak amik naik kereta..tapi dorg x boleh masuk sebab kereta xde sticker..so nak tak nak kena jalan kaki la..habis lenguh2 satu badan..saboo jela..yang x boleh blah semua pandang aku..malu boleh tak..kalau boleh nak pandang sampai bayang aku hilang baru da x pandang..sadiss tau..

aku malas nak fikir..jalan pandang kedepan je x toleh2..sebab kalau aku toleh..mmg sume tgh tengok aku..eh korang x pernah tgk kaki kena simen n pakai tongkat eh? jgn lah buat aku terasa sgt "ISTIMEWA"..sadiss sgt..tadi kelas pukul 8 kat SL tingkat 3 ok..ommo!! aku dengan gagahnye naik ke tingkat 3..dengan bantuan kawan2 aku sampai akhirnya..alhamdulillah..

time test tu..lecturer aku round2 then npk la kaki aku..dia pon tanye..ya allah nape ni? aku citer la..bla..bla..bla..then time da abis test tu..lecturer aku sempat tanya "awak turun mcm mane ni? aku cakap la "saya gune tongkat" pastu Miss ILa pesan "waeda jalan hati2 tau" thanks miss amik berat..terasa diriku begitu berharga..haha. :P

eh lupe pulak..nak say thanks to Encik Awesome sebab kasi coklat..anda memang awesome!!:D and then to Pakmihoo thanks jgk 4 the bunga kertas yang anda buat hasil daripada kertas2 iklan..kannnnn..sangat kreatiiiiifffffff..HAHAHAHA.. :D


p/s: petang ni ade pasar la..nak makan ape ek?

39 comments:

suha said...

untunglahh dapat cokelatss . lalala. :p :p

Cik Tetra said...

suha: anda nk coklat gak ke?? nti sy belikan ye!!! :P :P

Ila said...

la,siannya..tapi semangat tu yg penting kan

Cik Tetra said...

i;a: huhu..tau xpe.. :)

syrupmasin said...

gigih nye..nk seposen sbg hadiah..haha..err pasar ape?? pasar tani mungkin??

Cik Tetra said...

syrupmasin; nampak tak kegigihan saye..kann...bole kalau nk kasi.. :D

pasar malam la.. :D

suha said...

waeda banyak benda sue nak tuntut ni. hahah :p

ABU said...

gud luck test tu :D
cokelat sedap..untunla..

Cik Tetra said...

suhaa: benda ape nak tuntut?? x malu eh?? :p :p

Cik Tetra said...

ABU: thanks ye..haha..a ah sedap?? ank sikit?? :D

muhamad hanif said...

Err,

kalau aku tgok org bersimen pun aku usha je.


AHAHAHAHAHAHHA

Cik Tetra said...

anip: aku pon same jgk..hehe..tp bile da kene batang hidung sendiri..sadiss kot!!hahahaha..


:P

haffizmohdnoor said...

semanagt.. good luck :D

Cik Tetra said...

hafiz: yeah!! fighting.. :D

AwieKashi said...

HAHAHHA! ok ... Awesome sgt!!!

Cik Tetra said...

awie: HAHAHAHA...yeah..awesomeness!!! :D

aQimie Ceplos said...

HAHA! kalau ko bubuh bling2 ke labuci ke manik ke kat simen ko tu.
huh,comferm hot weh!
silap ari bulan. reactor mintak tande tgn ko kot. haha!

weh. knape bunge tu x nampak mcm bunge? -.-

AwieKashi said...

tapi, hari nie x awesome!
kuiz & test semua kena tunda ...
penat stdy ..dah la esok kena gerak larkin .. =,='

Cik Tetra said...

aqim: HAHAHAHAHA..otak hang..letak labuci..lagi la berat kaki aku..sadiss tau.. :P
HOT LA SGT..wekkk..

hahaha..da x macam bunge eh?? entah la..maybe terhempap ngn balang kuih awie kot..hehe.. :P

Cik Tetra said...

awie: ditunda?? sgt x awesome ok..x best2..g larkin?? ade ape g sane?

AwieKashi said...

entah la ... dah baca entri kan ??
huhu...maybe sbb tu kot..

Cik Tetra said...

awie:a ah da bace..tp kalau betul untunglah g rumah terbuka..best tu,,, ^_^

AwieKashi said...

best ?
best apanya ... projek ENT/ETR pun bel0m siap nie...

Cik Tetra said...

laa..x best eh..ala ape susah..suh la aqim yang buatkan assignment..amacam awesome tak?? :D

AwieKashi said...

awesome apanya...
dia satu group kot ... XD

Cik Tetra said...

awie: errr yeke..HAHAHA..alaa suruh roomate yg lagi 2 org tu la buatkn..*wink2...

AwieKashi said...

Urm... diorang pun ada test la...
yang sorang lagi xbalik2...

*xjumpa jln balik uitm agaknya.. =,='

Cik Tetra said...

awie: oh kalau macam tu..x yah g la larkin..siapkan assignment..haa..itu yg paling awesome.. :D

AwieKashi said...

masalahnya dah kuar surat dari TR HEP..kena pergi .. test esok xamik lah...tunda jadi 3 test mggu depan...

*sgt SH*T!

Cik Tetra said...

err yeke..alaa jgn peningkan kepala..u can do it la!! fighting.. :D

AwieKashi said...

risau je .. sempat pulak nak stdy ...
dah la 2 sbjk 4 kredit hour.. + lak ngn finance...

giler dbuatnya...

Cik Tetra said...

alaa..ade mase punya la..don't work hard..but work smart..*tetibe jd pakar kaunseling..

4 kredit hour?? fuiyooo!! scary nye!! sem lepas result mcm mne??

AwieKashi said...

jatuh ar...
xpenah2 jatuh .... =,='

Cik Tetra said...

awie: ouh yeke..xpe2..sem ni buat betul2..insyaallah pointer naik nti.. :)

AwieKashi said...

ok,,, target nak DL..
entah dapat tah...
hrp2 dpt la..

Cik Tetra said...

awie; insyaalah..same la target nk DL jgk..tp bile da mcm ni..rase down je..

aQimie Ceplos said...

hahah! abs tu. ko nak ringan.
kaki ko tu tinggal kat bilik ah.
bia ko tebang g kelas pagi2..
huih.. mesti org ramai tgk..
silap2 ari bulan. uitm cuti lagi semingu. ahha!
WEH. bile kaki ko baik ni? lame x?

Cik Tetra said...

aqim: HAHAHA..mesti la nk ringan..berat tau x..penat tau..hahaha..siot je kau eh..x berhati manusia betul..cisss!!!

lame lagi la..lagi 2 minggu or 3 minggu..2 pon x pasti..kalau aku g x ray lg sekali then tulang yg patah n retak tu x bercantum lg..kena simen lagi la..huhu..

aQimie Ceplos said...

adoi . kecian nye.
erh 2,3 minggu ? cepat nye. aku igt, 2,3 tahun..! HAHAHAHAHAH!