Followers

Sep 9, 2011

for you, you and you! :D

khas to my roomate..Kak Dya , Sue ngn Anis..

"korang, sorry la..kite selalu buat kecoh dalam bilik..x padan dengan kaki bertongkat..kannnn..hikhik..kite ni dah la..selalu menyusahkan korang..yela orang kurang upaya..so terima kasih banyak-banyak ye..lagi satu kite ni jahat kan, eh sue cakap kite tak jahat cume nakal je..hehe..sorry la selalu usik korang kat dalam bilik..XD

lagi satu kite suke memekak kan dalam bilik..bukak lagu pastu nyanyi kuat2..omaigod..sorry..tapi kadang2 kite pakai headset kan..hikhik..korang kena faham..kite dah lame tak g karaoke..tu yang nak nyanyi je..hahaha..eleh tapi kalau kite bukak lagu..korang pon ikut nyanyi jugak kan..boleh buat band ni..weeeeeeee..

lagi nak cakap ape eh..haa..kite ni kepoh sgt kan..mesti korang penat dengar kite membebel..bile cerita mesti beria.."memey la" hikhik..bukan waeda la kalau cerita tak beria..kannnn..ala lagi 2 minggu je kat jadi roomate ngn korang..sem depan x tau dpt bilik same ke tak? mintak2 dapat la..walaupun probablity nye sangat rendah *ceh ayat matematik da kuar..hehe...

haaa..tu je kite nak cakap..harap korang sabar la ek dengan kite..lagi 2 minggu je..kang nanti rindu kite pulak..sebab drama queen ngn mak jemah da xde dalam bilik nanti..muahahaha..ok la bubye".. :D


p/s:yeay test cataloging da selesai td.:D

12 comments:

AwieKashi said...

utk saya!!!??? .0/

Cik Tetra said...

awie: kamu pun nak jugak ke.. :D

AwieKashi said...

mestilah ...
penting kot...XD

muhamad hanif said...

oh,
kiranya aku takleh komen lah ?

Cik Tetra said...

awie: ok..next entry utk kamu pulak ye.. :P

Cik Tetra said...

anip: boleh la..sume boleh komen..kalau korg komen..maksudnye korg nak jd roomate aku la tu..hikhik.. :P

suha said...

waeda, jangan cakap macam tu. takde mak jemah dekat bilik ni pun bosan je. sue pun nak cakap thankss sangat sebab jadi rumate dan kawan yang baikkk walau kadang kadang nakal banyak, hahaha. thank u, thank u, thank u!!!!!! kawan 4ever lahh :) :)

AwieKashi said...

HAHAHA!
dapat ek??
wink! wink!

Cik Tetra said...

sue:hahaha..well mak jemah kot..kite nakal banyak eh??teheeeeeee..same2..no biggie lah!! friends forever k! :)

Cik Tetra said...

awie: HAHAHA..ala kasi chance je..sb orang tu demam.. :P

AwieKashi said...

hak ala.... =,,='

Cik Tetra said...

awie: ape ala2..ok la tu..awesome! :P