Followers

Sep 10, 2011

closed!

korang ni last entry aku..buat mase sekarang..aku nak tumpu sepenuh tenaga, jiwa dan  raga untuk study test and final..cehhh!!..nanti lepas benda da selesai..aku update la ye..jangan rindukan mak jemah tau..mak jemah tgh sedih ni..my yong hwa ade skandal..sadiss tau..eh takdela..memain je..hikhik..ok la korang mak jemah mintak diri dulu..jaga diri bebaik jangan lupe study..jangan lupe mak jemah ye..ingat daku dalam doa mu..:P

eh lupe nak bgtau..20 / 9 ni aku ade appointment ngn doktor orthopedic yg hensem kat hospital segamat..nak g x ray kaki..nk tgk tulang yg patah da cantum ke belum..harap-harap tulang da cantum la..so bolehla bukak simen yang dah membelenggu diri selama sebulan lebih ni..sumpah x sabar gile nak boleh jalan..tp lepas da bukak simen..aku kena belajar berjalan..sb dah lame tak jalan..so kena bertatih dulu.. sadiss tau..doakan aku la eh..

k la tu je..selamat tinggal..jangan rindukan aku tau..gudluck final..hikhik.. ^^,

p/s: i'm not in the mood.. =_=

18 comments:

muhamad hanif said...

aLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,



taknaktaknak !!

Cik Tetra said...

anip: asal alaaaaaaaa.. :D

Hidayah bt Zainab said...

gud luck mak jemah (:

suha said...

alaaaaaaaaaaaaaa. hee. okay waeda. gudluck jugak untuk test dan final yaa. aja aja fighting!! go mak jemahh haha :p :p

WaWa ★ said...

alahhhhhh . knp ? hurrrmmmm .

AliaJustea said...

alorhhhhh~

Cik Tetra said...

hidayah: ok.. :)

Cik Tetra said...

sue: ala..kita banyak benda nak kena buat..tu kena hold benda yg x penting.. :D

yeah!! gudluck jugak..aja2 fighting my roomate.. :)

Cik Tetra said...

wawa: xde pape lah..akak byk benda nk kena buat minggu terakhir ni.. :)

Cik Tetra said...

alia: :D x payah la ckp alahhh..akak bukan nye x berblogging lagi..just buat sementara waktu ni je.. :)

aQimie Ceplos said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
CAM ni aku pon nk mogok la. HAHAHA!
ko strat paper bile ni?
ala pas ni da xleh gegado dgn ko ah.. :(

kinn said...

gud luck n moga dapat berjalan dengan lancar. ihiks ;)

bunga said...

good luck..krim salam kat doktor tu..hehee

Cik Tetra said...

aqim: hahahaha..x yah nak alaaaaaa sgt la kan..alaaaaaaaa buat ape nak mogok..chill sudah..hikhik.. :P

aku start paper 20/9 habis 25/9..weeeee..heaven gile..bubye..:P

a ah la x dpt gado lagi ngn kau..kau cari la org lain gaduh ngn kau pulak..aku da touching ngn kau..x nak gado lagi..muahahaha.. :P

Cik Tetra said...

kin:insyaallah terima kasih!.. :)

Cik Tetra said...

bunge:thanks: hikhii..kem salam kat doktor eh? ala doktor cine la.. :P

AwieKashi said...

ok gud luck jugak!

Cik Tetra said...

awie: dae..kamsahamidaa.. :)