Followers

Sep 10, 2011

bile MOMO sudah berleluasa!!

aku tak tau la nak kata ape..bile my momo..sudah menunjukkan perangai yang sebenar..aku macam nak tampaq sat g baru tau je..trademark syrupmasin.. :D sekarang ni dia da berleluasa da kat dalam bilik..aishhh..saboo je la..
nampak tak..headset aku pon dia rampas..jahat tau my momo.. :P
pehhh ni lg tak boleh blah..sekarang ni dia nak online jugak..tgk tu dia tgh usha burung churp2 kat blog aku ni..gedikss..
sibuk nak jadi mak jemah pulak..aishhhh..sepak kang momo ni!!
bukan kate mak jemah je..HANA TAJIMA pon dia nak jadi..sengal la..muahahaha.

sebab tu la aku malas nak manjakan dia sgt..nanti pijak kepala..to momo "jangan asyik nak online je eh momo..kakak tampaq sat g baru tau..kalau nakal-nakal..jangan tidur sebelah kakak lagi..tidur la sebelah ahjumaa Sue or kak dya Unnie..lagi satu  momo kan boy..jgn la ikut style mak jemah..nanti org cakap..kakak salah didik pulak"..sadiss tau..hikhik..


                                                                                                         
                                                                                                          sayang MOMO,
                                                                                                            from kakak..
                                                                                                                  ^_^

32 comments:

muhamad hanif said...

wakakaka.

obesiti gila kau. Eh, obesesi .

hamzah ian said...

perghh.. angry bird.. nak nak

Cik Tetra said...

anip: muahahaha..hahaha..mmg..aku suke gile angry bird..patung ni pon org yg kasi..hikhik.. :D

Cik Tetra said...

hamzah: eiii mane boleh kasi..nanti sy xde kawan.. :D

AwieKashi said...

errr....ada button LIKE x? :p

Cik Tetra said...

awie: hahaha..kan ade button like tu..hehe.. eh jap2..motif nak like??

suha said...

hahaahahah. kelakar lah .

berimaginasi dengan momo kesayangan dia ya.

ahjumma sue?? main lawak kasar yaa?? huuu :)

momo pun dah pandai follow hana tajima sekarang. aduiyaai

AwieKashi said...

LIKE versi belog .. xnak LIKE FB punya ... :)

Cik Tetra said...

sue: hahahaha..alaa saje je,,hikhik,,

yela.sue kan ahjumma.. :P

kannn..dia da pandai berimej sekarang..kelass tau!! hehe.. :D

Cik Tetra said...

awie heeee..aweosome!! :D

teha said...

agry bird comell ! :)

Cik Tetra said...

teha: heee..comel kan.. :)

AliaJustea said...

HAHAH .. tak boleh bla lah akak !

Cik Tetra said...

alia: muaahahahaha,,ni semua gara-gara momo.. :D

AwieKashi said...

xpe... nanti kitorg g lastik momo kau!

Cik Tetra said...

awie: eiii jahatnye..kesian momo saya!! :P

AwieKashi said...

ala...asyk dia je lastik org ....

Cik Tetra said...

hahaha...hello my momo baik ok! dia x lastik org..dia cume tembak org je,,muahahaha.. :P

AwieKashi said...

HAHAHAHA!
sama je ....
nak je penabuh dia 2 3 kali ...

AliaJustea said...

rio lah !

Cik Tetra said...

awie: ek eh..sedap betul nak pekena my momo..dapat plak.. :P

Cik Tetra said...

alia: rio??

AwieKashi said...

HAHAHAHA!
buleh je.... dush! dush!
baru dia tahu...

Cik Tetra said...

awie: eh mane boleh..jgnlah kejam dgn dia..nanti dia penyek la..alaaa..

cik mun said...

angry bird!!comel2..

Cik Tetra said...

cik mun: hikhik..comel kan.. :D

Wanie Asri said...

hahaha,,comel jer name momo,,,

aQimie Ceplos said...

HAHAHAHA!!
ak x online 1hari.
macam gini ko jd ea
-.-

Cik Tetra said...

wanie: hahaha..comel kan!.. :D

Cik Tetra said...

aqim: hahahaha..ala aku jadi ape weyh.,ok je aku!..tula sape suh ko tak online..meracau aku..muahahaha.. :P

aQimie Ceplos said...

hahahah..
ko jadi ape??
ni hah.
ya allah.
rupa2 nye. kau lagik berpontensi kan nak mengile kan org .
HAHAHAH!
sgt berbakat.
ko lahir kt sepital mane dulu weh?
spital rambutan ea? heheehee c(:
MoMO pon jadi.. -.- ahaha

Cik Tetra said...

aqim: HAHAHAHA..of coz la waeda kot..aku kan berimaginasi tinggi..ko ape tau..hikhik..

of coz la aku lahir kat hospital sultanah aminah..npk tak ke"aminah"an aku..muahahaha..

momo aku comel kan..weeeeeee.. :D