Followers

Aug 12, 2011

waeda.wawa.wahi.wida.

semenjak masuk uitm ni..nama aku da jadi macam2 dah..sebelum masuk u..nama aku kekal sebagai WAEDA je..then bile da masuk u..macam2 nickname aku dapat..
  • Wahi
  • Wawa
  • Wida
mase mule-mule dapat nickname tu..aku macam tak suke..tapi bile dah 2 tahun kat uitm ni..nama2 ni da sebati dengan aku..aku pon da x kisah da..rase mcm best pulak..orang panggil name2 tuh..sebab baru npk kelainan kat umah and kat kampus..kannn..

most of the junior panggil aku kak wahi..and aku rase name WAHI ni mcm rock pulak kn..*tetibe..btw kalau org pggil aku WAHI ok lagi..jgn WAHID sudah..sumpah aku mengamuk..budak skola aku dulu ade la yg certain2 pgil aku wahid..geram mak jemah!!hahahaha

kat kampus ni..ade sorang je yang panggil aku WAWA..Dinie sorang je yang panggil aku camtu..bagi aku nama WAWA ni soft sgt..bile orang panggil aku wawa dengan serta merta aku jadi soft pulak..x boleh blah kan.. :D aku ingat lagi time darjah satu..cikgu aku panggil aku NURWA..omaigod..apekah itu?? :D

and for blogger my nickname is TETRA.. :)



p/s: happy fasting.. :)

8 comments:

shafiqabdshukor said...

hai cik tetra..
hehehe.

Cik Tetra said...

shafiqa: hai.. :)

AwieKashi said...

HAHAHA!
amik....dah kene stempek... "WAHID"!

Cik Tetra said...

awie: gile jahst pggil wahid..omaigod!! block this person.. :P

syrupmasin said...

hai errr..nak panggil ape ye..ermm.hai cik je lah :D

Cik Tetra said...

syrupmasin: HAHAHA..ala panggil waeda je la.. :D

AliaJustea said...

kak waeda !

Cik Tetra said...

alia:iye!! :)