Followers

Aug 26, 2011

saya nak pakai kasut!!

assalammualaikum..selamat hari jumaat..sedar tak sedar lagi beberapa hari je nak raya..omaigod..nervous mak jemah macam ni..hehe..semalam mak and adik aku pergi shopping kasut raya..aku bile sebut bab-bab kasut ni mmg aku touching! HAHA..tetibe kann..mane x menyirapnya..tahun ni..aku raya tanpa kasut..sadiss boleh tak..jeles je tgk adik aku pakai kasut raya..aku pon test r kasut raye die..kebetulan sama saiz..tapi test kaki kiri je la..kaki kanan xyah ckp la..mmg x la.. :P

tahun lepas..bukan main sakan lagi aku pakai heels 3 inci kot..tahun ni seruan hati berkata "lupakan waeda..lupakan" bukan sebab aku tak nak..mmg tak boleh pakai..kalau beria sgt nak pakai..pakai sebelah je la..ohh..sangat awesome disitu ye!yang aku geram nye..kakak aku ckp aku SI CAPIK!!..omaigod sungguh kurg asam and kurang garam..dia igt aku ni ape..aku bukan si capik ok..kaki aku just kena simen je..cube faham konsep sikit..

untuk mengubat kekecewaan aku beraya tanpa kasut tahun ni..jom tgk gambar heels yg AWESOME!







walaupun heels ni nampak cantik bile pakai..tapi penat wooo..lagi-lagi tumit tirus mcm gambar kat atas ni..kalau sesekali nak pakai boleh la..kalau nk g kelas pon pakai heels..sumpah scary..aku pon tak tau nak cakap ape..heels aku tahun lepas..seingat aku..aku pakai 2 kali je..time raye ngn dinner..so kasut still npk baru..haa..npk tak permainan aku..kehkehkeh..

p/s: assignment almost done!! hooray!! :)

51 comments:

ZWAN SABRI said...

Kiranya jadi Elyana la tahun ni kan.. x pakai kasut.. HEHE.. btw, zwan pown x beli lg kasut raya tahun ni.. HUHU


MySuaraBlog: Segmen Di Mana Anda Beraya Tahun Ini Bersama Phat Corner

Cik Tetra said...

zwan:AHAHAHA..gitulah gamaknye..heee...yeke x beli lagi..xpe2 ade mase lagi ni.. :D

muhamad hanif said...

tak baik untuk tulang belakang ok.


lalalalalala.

Fathiah Hamim said...

pakai je yang mana adaa. fa dah lama tak beli kasut rayaa. heh

fndrocka said...

baru aku sedar...aku tak pernah ada kasut raya.

AwieKashi said...

aku cadangkan hang pakai je kasut BOT cam Phua Chu KAng....baru AWESOME!!

Cik Tetra said...

fathiah: heeeee...mmg boleh nk pakai yg lame..tp kaki ni yg x boleh pakai.. :D

Cik Tetra said...

fndrocka:haaa..yeke??

Cik Tetra said...

hanif: ye pak cik!! :P

Cik Tetra said...

awie:uisshhh..jgn la kejam sgt..hang x kesian kat aku ke?? sob..sob..sob..

AwieKashi said...

ok2,,,huhu !
ala...la..la.. cian nyerr !

Cik Tetra said...

awie:HAHAHA..pehh..tu bukan kesian..tu memerli tu..xpela..redha!! *cehhh!!

AwieKashi said...

hehe,,, nnt sy kasi kuih raya yerk !

Cik Tetra said...

awie:HAHAHAHA..nakkkkkkkkk!!..*sambil membuat muke teruja :D

AwieKashi said...

tggu pas raya !
awl lagi kot ..
umah pun xnampak batang hidung lg.. =)

Cik Tetra said...

ok2..terima kasih saudara atas keperihatinan dan kebaikan anda! *wink..wink..

AwieKashi said...

tetiba ayat jadi skema itik... 0.o'

Cik Tetra said...

kurg asam!! HAHAH..bak kate peribahsa..org memberi kite menerima..org berbudi kita berbahasa..x gitu! CEHH!! hehe

AwieKashi said...

HAHAHAHA !
baik BOSS!

Cik Tetra said...

HAHAHA..ok!! baik big boss!

AwieKashi said...

sapa big boss ? o.o'

Cik Tetra said...

ang la big boss!! (o.O)

AwieKashi said...

ahakkkk!
AWESOME ! =)
HAHAHA !

Cik Tetra said...

HAHAHA..awesome sikit je.. :P

AwieKashi said...

cikit pun xpe.. kurang pun xpe... wink!

Cik Tetra said...

amboi tak mgaku kalah lagi!!ok2..anda awesome byk GILE!!hahaha. :D

AwieKashi said...

YES! YES! YES!
ada award x?

Cik Tetra said...

ade2..award MPP paling gedik di uitm segamat!! suke??

AwieKashi said...

OK!!! sgt2 tidak AWESOME!

Cik Tetra said...

awesome la..bukan senang nk dpt tau.. :P

AwieKashi said...

xpenah2 ada award macam tuh ...

Cik Tetra said...

ade la...hang je tak tau..awesome sgt kan award tu..sesuai ngn hang!! :P

AwieKashi said...

OK! buat lah...
ketua projek NUR WAHIDAH ok!

Cik Tetra said...

hahahaha..alala.ayat touching npk..ok2..ceq buat award MPP paling awesome ok? :D

AwieKashi said...

yup... sgt awesome!!!
terlebih awesome!

Cik Tetra said...

dah kasi betis nak peha..org da kasi awesome..dia nak sgt awesome la.trlebih awesome la!! LEBIH r hang ni.. :P

AwieKashi said...

ala,,, org nak kasi mekdi dulu aku tolak, & mintak kepsi,,,pas tu boleh je dia kasi 2, 2 sekali... ngee

Cik Tetra said...

ahhh..xde nye nak ala-ala..itu org lain..ni aku..org da kasi satu amik jela..nak dua pulak..melebih ni!!:P

AwieKashi said...

perghhhh... mcm tuh kan ...
xpe lah..

Aini Amanina said...

lawa gila kasut2 nie ! Haha ! Adik kita pun kena panggil si capik. sebab dia pun accident.

Cik Tetra said...

cehh nak touching pulak..gedikss!!


HAHAHAHAHA.. :p

AwieKashi said...

yang penting kuih raya mst kena ada..

Cik Tetra said...

nina:heeee..kan2..cantik gile kan..sgt awesome!!kite suke yg pink tuh!! :)

ala kesian adik nina..meh geng ngn kite!! hehe :D

Cik Tetra said...

awie: iye..iye!! rupenya kuih raye yg dia igt dari tadi..HAHAHA

AwieKashi said...

tahu xpe cik waeda oi... =)
krik2! krik2! bunyi cengkerik!

Cik Tetra said...

ciss.ade udang di sebalik batu rupanya..aum..aum..bunyi harimau!! :P

Kuronofu91 said...

nak beli kasut baru gak!!!!!!!

Cik Tetra said...

kurono: beli la kasut..sempat lagi ni.. :D

sifu im said...

perkhhh kasut..tinggi giler tumit..

syrupmasin said...

alaa pakai seliper pon oke :P

Cik Tetra said...

syrupmasin: hahaha..alaa x npk awesome la mcm tu.. :P