Followers

Aug 14, 2011

KL trip..

entry ni pasal class trip ke kl aritu 28-29 julai 2011..dah lame da..tp skg ni baru nk citer..kiteorang g lawatan ke Arkib Negara Malaysia, Muzium TUDM ngn ke HUKM..tak tau nak ckp ape lagi..tengok jela gambar-gambar kat bawah ni.. :D

sebelum gerak amik gambar dulu..
jom masuk..
okeh..nak jgk aku mencapab kat sini..:D
credit to fara..
ohhh da lama aku tak ketawa beria mcm ni..

peace..
my beloved classmate..
2 kelas bergabung..
welcome to muzium tudm..
woahhhh..
panas terik time ni..
dgr penerangan..
helikopter ni comel..
hormat kehadapan hormat...

yeahh itu dia..
pramugari TUDM..
welcome to HUKM
BERGAMBAR BERSAMA PEGAWAI HUKM..
were bestfriends.. :) dar kiri; tirah, simaa, waeda and hanan..
me and tirah.. :)
goodbye hukm ..


btw trip ni mmg best gile..senang citer ni time zaman kegemilangan aku la..sebab boleh jalan time ni.. k la tu je nak citer..bubye..

p/s: selamat berbuka.. :)


2 comments:

AliaJustea said...

ole ole ?

Cik Tetra said...

alia: ole2?? ala dah lame la trip ni..akak pon xde beli ape2.. :D