Followers

Aug 23, 2011

hai bloggers!!

assalammualaikum..ohooiiiiiiii..gile la da 3 hari aku x berbelog, tak berFB..and tak buat semua benda yang ade kaitan dengan laptop..gile seksa boleh tak..charger laptop aku rosak..tension boleh tak..masuk ni..da 2 kali aku beli charger..kalau ade yg murah da lame aku beli..ni takde..so terpaksa la beli yg  ori punye..

so dalam mase 3 hari ni..aktiviti utama aku.baca buku n buat kuih raye..gile seronok..best kot..lagi-lagi aku yg buat kuih raya..mestilah sedap..HAHA..k la.nak siapkan assignment yg terkandas selama 3 hari..see u tomorrow..

p/s: AQIMIE CEPLOS : aku tak main la g bertapa mcm ko..dah la gembeng..HAHAHAHAH.. :P

18 comments:

AwieKashi said...

HAHAHA!
sengel tahap gaban je korang berdua nie...

Cik Tetra said...

Awiekashi: HAHAHA..well waeda pulak kan..weeeeeee.. :D

AwieKashi said...

HAHAHA!
buat kuih rayakan?? nnt dtg uitm bawak lebih yerk!

Cik Tetra said...

awie: HAHAHA..a ah..nak eh?? insyaallah.. :D

AwieKashi said...

Nak....nak!!!!!
dapat ke?????

Cik Tetra said...

nak?? haha..ok2..nti ceq kasi k!! insyaallah :)

muhamad hanif said...

hai awakkk...!


wahahahah, tetiba je.

Cik Tetra said...

anip:haii!!! wah ber "AWAK" pulak kan.!! HAHAHAHAHA

AwieKashi said...

yes!!! kena gtau ceplos nie...

Cik Tetra said...

ang dgn ceplos mmg x dpt dipisahkan ekk?? HAHAHAHHAHA

AwieKashi said...

agak-agak la..kitorg dah mmg dari part1 cmnie kot...

d-are said...

waah...dah bapew jenis kuih rayer nya...ni yg jeles nie,wahi dah wat kuih rayer...huhuhu...

syrupmasin said...

err..betol ke bace buku nih??

aQimie Ceplos said...

WELL! namepon romates kan?? ahaha!
ko xbawak kuih raye nanti. siap ko. aku tuntut kt bwh SMK kang.. ahaha!
amboi2.. sedap je ko dok perli aku ea?
haha!

Cik Tetra said...

awie:HAHAHA..lawak la korg ni..cm upin ngn ipin..:D

Cik Tetra said...

kak dhiya: hehehe..baru 5 macam je..jgnla jeles.. :P

rindunye kt korg..rindu nk berbuka sme2 ngn korg.. :D

Cik Tetra said...

syrupmasin: ohooii..mestila betol..waeda kot...lg satu nak dekat final exam..scary kot...HAHA.. :D

Cik Tetra said...

Aqim:hahaha..AMBOI..siap nak tuntut segala macam..bawah SMK lagi..celah mane aku kolej SMK weyh..mentang2 makwe ko duk SMK..HAHAHAHA

mmg la best perli kau..kau kan gedikkkssss!!!