Followers

Aug 6, 2011

Diari Ramadhan waeda: hari keenam..

hari ni da masuk 6 hari kite berpuasa..maksudnya dah 6 hari la aku mengenang nasib kat kampus ni..^^, alah kalau asyik nak mengenang nasib je..mmg tak la kan..tak kisah la aku puasa kat mane sekalipun..yang penting puasa kan..

hari ni jugak ade MODUL part 5..start dari pukul 8 pagi hingga pukul 2.30..aku rase ni first time modul keluar awal nih..pastu balik bilik terus mengonline kan diri..tak tau nak buat ape..*padahal programming x siap lagi ni..haha..pukul 5.30 pergi bazaar ramadhan..hari ni gerai x banyak bukak..maybe sebab diorang ingat ramai budak balik kot..sb tu diorang x bukak gerai..yang KECEWA nya..nasi ayam panggang..xde jual hari ni..alaaa baru nak makan..rindu la dengan nasi ayam panggang..harap2 esok ade.. :D

btw menu buka puasa aku hari ni..Nasi Beriani + Pau Sambal + Air Orange..abashtaaaaaa..walaupun agak kecewa x dapat makan nasi ayam panggang..tapi nasi beriani tadi not bad la..habis jugak aku makan.. :D
ni la RUPE nasi beriani segamat.. :D
ni pulak Air Oren Segamat.. :D
yang tengah makan ni pulak..Nur Wahidah Binti Segamat..eh..eh salah pulak..Nur Wahidah Binti Mohammad.. :)

p/s: teringin nak main bunga api.. pastu nyanyi lagu saloma ~selamat hari raya..hari untuk kita bersuka ria~ weeeeee.. :D

28 comments:

AliaJustea said...

ahhhaaa...kak ..nasi ayam panggang tu kat mne? nak jugak rasa...

syrupmasin said...

nasik beriani pulak dahh :D

WaWa ★ said...

wawa pon teringin nak maen bunga api . yang bintang bintang tuh .

muhamad hanif said...

selamat berbuka..

HAHAHAHAHAH (tetiba)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

alhamdulillah dapat mkn.. takpe, nnt balik rumah makanlah mcm2..

Selamat berpuasa di kampus ye waeda, slmt cuti sem aku sampai raya..hahaha :D

AwieKashi said...

main bunga api??? nak jugakkk...!!!! :p

Cik Tetra said...

alia:nasi ayam panggang yang dia tutup gune plastik tu..pastu kat belakang gerai..ade orang tgh panggang ayam..sedap..cubela..:D

Cik Tetra said...

syrupmasin: ahahaha..alaa abis nsi ayam panggang xde tadi.. :(

Cik Tetra said...

wawa: betul2..seronok kot main bunga api tu..cantik! :D

Cik Tetra said...

hanif:hehe..selamat berbuka jugak..eh da lame la berbuka.. :P

Cik Tetra said...

fee:heeeee..thanks..untunglah cuti sem sampai raye..heaven kot!! :D

Cik Tetra said...

awie: nak main jugak ke?? jom..tp nak cari kat mane bunga api kat segamat ni..eerrr?? hahaha..

AwieKashi said...

kat PAVILION segamat lah....! ngee

Cik Tetra said...

awie: wah ade ek kat pavi segamat...bagus2..boleh beli pasni..pastu main kat uitm..kena tahan dengan pakgad..pastu cakap ngn pakgad..mpp bagi main ...boleh kan..AHAHAHAA.. :P

WaWa ★ said...

haaaa kan . dulu mase kecik takut nak maen . sebab takut kene tangan .

Cik Tetra said...

wawa: tau xpe..sebab bunga api tu kan mcm besi..so takut kena tgn..tp da besar ni..da tak takut da..weeeeeeee

WaWa ★ said...

HAHAHAHA . tawu takpe . wawa pon suke bunga api yang banyak asap warne warni tu . HOHO . seronok .

Cik Tetra said...

wawa: ohh yg tu..a ah..yg tu pon best..1 batang 40 sen...hehe..nanti dia keluar warne warni kan..wah x sabar nak balik..boleh beli bunge ai nih!! :D

WaWa ★ said...

haa'ahhh . hehehe . kannn . tak sabar nak balik . nak mintak ayah beli bunga api .

Cik Tetra said...

tau xpe..balik nak dekat2 raye pon best gak..dapat rase suasana raye lagi best!!

WaWa ★ said...

tawu takpe . baru lahh betul betul balik kampung . huhuhu .

Cik Tetra said...

kan..kan...weeee...best2...asal x tido lg ni?? :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe.. kelaka laa waeda.. semua nak segamat je ehh, sampai nama ayah ditukarkan ke segamat.. sayang sungguh cik waeda kat SEGAR AMAT nie kann..

Saiazuan said...

sedapnye menu brbuka dia :)

Cik Tetra said...

ibah: hahahaha..well..mmg sayang kot,,uitm dihatiku..weeeeee...haha,.tau xpe..dulu time ptptn kite tertulis Nur wahidah Binti Segamat..Uitm Mohammad..hahaha..lawak boleh tak.. :D

Cik Tetra said...

saiazuan: heeee..mmg sedap.. :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

haha.. waeda nie sengal ehh.. aduyaii.. kelakar2...

naseb bek ayah waeda x tau.. kecian ayah waeda.. x pasal2 anak dia sorang ni main pakai tukar nama dia ke SEGAMAT lakk..luluh tau perasaan ayah.. hihi

Cik Tetra said...

hahahaha...abah kite tau la..malah dia lagi berbangga sambil mengatakan gud job waeda..sebab berjaya mencipta universiti atas nama abah kite tau...UiTM Mohammad,,hehehe.. :D *ayat skema jap.. :D