Followers

Aug 4, 2011

Diari Ramadhan waeda: hari keempat..

alhamdulillah..dah 4 hari kita berpuasa..gile la..lagi 26 hari nak raye!!! weeeeeeeee..btw hari ni hari khamis..mmg hari ni pack gile bagi aku..mana taknye kelas dari pukul 8 hingga pukul 5..pukul 8 hingga 10 pagi kelas cataloging..pukul 10  hingga 1 tengahari pulak kelas Electronic Publishing..pastu ade mase 1 jam je utk balik bilik..sebab pukul 2 hingga pukul 5 ade kelas Programming..omaigod..pack gile boleh tak..kelas 3 jam ade dua hari ni..

tapi En Asyraf yg comel lagi hensem bagi keluar kelas awal..pukul 4..terus kiteorang serbu bazaar..hari ni menu aku sama macam semalam..nasi ayam panggang..sedap weh..! sebab tu 2 hari berturut-turut aku beli..pastu pukul 7 pulak ade yasin wing perdana..wing aku and wing 7 kena dtg surau..baca yasin gune mic..sebagai wing capt yang berjaya..pukul 6.50 aku ngn roomate dah pergi surau.. :D dapat nasi lemak pulak dari bilik yang kena provide makanan utk yasin wing..alhamdulillah..rezeki2.. :)
me and tirah..at Lab programming..:)
ok ni budak bajet ayu!! :P

p/s: sedihnya x dapat balik awal puasa..dapat balik time nak dekat cuti raya.. :(

14 comments:

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah! muka di bulan puasa..haha..sedap sgt lah tuh nasi tuh..eh, ambik kos ape?

syrupmasin said...

selamat hari raye nasik ayam panggang..eh silap :D

Cik Tetra said...

Fee: hahaha...muke selenge namenye tu.. :D

a ah sedap sangat..:D

Cik Tetra said...

syrupmasin: eh?? hari raye ape tu?? :P

wahida idris said...

budak programming ea??

Cik Tetra said...

wahida idris: xde la..saya budak information management.. :)

AliaJustea said...

wahhh ! sir asyraf tu.. dia pun ajar alia :)


*sama lah .. alia pun balik masa cuti raya nnti je.. huh! tabahkan hati je ni..

Cik Tetra said...

alia: hahaha,,kan,, dia ajar alia subject ape??

"huhu..same2 la kite mengenang nasib yer.. :D

AwieKashi said...

eh,,eh,,,sama la... *tetiba je... >.<

Cik Tetra said...

awiekashi: ape yg same?? :D

AwieKashi said...

@Cik Tetra
xde pape.... :p

Cik Tetra said...

aweikashi ^_^

AwieKashi said...

saje nak mencelah hampa semua.... >.<

Cik Tetra said...

awie: boleh aje nak mencelah..tiada bangkangan yang arif!! AHAHAHA.. :D