Followers

Aug 24, 2011

6 hari sebelum raya..

setelah lebih kurang seminggu aku kat rumah ni..gile heaven jugk la..nak benda ape ke? nak amik barang ke..nak suruh ape ke?? aku just cakap.."adik..tolong amikkan ni..tu.."nampak tak permainan aku kat situ..HAHA..gile sadiss kan..alah kalau aku siihat..dah lama aku buat semua tu sendiri..xyah nak susahkan orang..

lagi berapa hari je kan nak raya..gile tak sabar..eh berapa banyak "gile" la aku sebut..ok buat pengetahuan semua..gila tu bermaksud..kegembiraan yang telampau..so kalau korang suke or happy sesangat..sebut la perkataan gile..nescaya ia akan memantapkan lagi intonasi suara korang..HAHAHA..

berbalik pada cerita asal..lagi berapa hari je kan nak raya..rasa sedih pulak..yela nak tinggalkan ramadhan kali ni..sedih ala-ala time dgr nyanyi lagu Manbai tu..tahun ni x dpt bertarawih dengan tawaduknya..oke..stop pasal citer sedih2 ni..nak cerita pasal benda best pulak..raya ni..dptlah jumpa dengan "buah hati kesayangan"..gile best..rindu kot..last jumpe dia bulan 12 aritu..gile da lame kan..

siapa gerangannya..mestila Naim Najwan saya..dia da besar..da pandai jalan..bulan 10 ni genap umur dia setahun..gile comel..x sabar nk tgk dia pakai baju melayu..mesti hensem mcm Aaron Aziz kan..HAHA..

ni lah Naim.. :)
naim and kak jas (kakap ipar)
my brother,,


p/s: rindu kat sesiapa yang merindui saya!! oke jgn tiru..ni ayat novel!! HAHA..

36 comments:

Anif Abdullah| AA said...

comel.haha..

Cik Tetra said...

anif:comel kan..naim saya!! hehe.. :D

syasya said...

hehe tu pic die dulu2 eh..skang mesti dh besar tu...nnt tolong kiss die untuk i!

bunga said...

memmang sedih bila ramadhan dah nak habis..sebab cam lum gunakan sepenuhnya lagi bulan ni..sobb..sob..

Cik Tetra said...

syasya: a ah..ni gmbe time dia 5 bulan..ok2.nti sy tolong kiss kan dy.. :)

Cik Tetra said...

bunga:huhu..tau xpe... :(

AwieKashi said...

saya pun nak kiss jugak!!!

*tetiba je... =.=

Cik Tetra said...

awie:amboi..nak kiss naim saye jugak ke?? nti sy kisskan dy ye utk sesiapa yg request..HAHA :D

AwieKashi said...

ingat cik syasya je ke? HOHOHO!

Cik Tetra said...

awie:HAHAHA..mcm budak2 la ang ni..tampaq sat g baru tao.. :P

muhamad hanif said...

Err, kemsalam dekat pantai yaa.


lalalalallla.

Cik Tetra said...

anip: kat pantai je..

HAHAHAHAH..oke..awesome!! :P

AwieKashi said...

Well....ang try tgk apa jd....
HAHAHAHA! :p

Cik Tetra said...

awie: try tengok ape??

AwieKashi said...

penampaq...huhu!

AliaJustea said...

OHHOOOOO~ COMELNYAAAAA !

Cik Tetra said...

awie; ooo..nak rase penampaq la ni..boleh jaa..tgk menangis ke tak nti..HAHAHA..:P

Cik Tetra said...

alia: comel kan..mcm auntie die..*wink..wink.. :D

AwieKashi said...

perghh....
tersangat AWESOME lagi...

syrupmasin said...

mak cik kene bg duet raye lah dekat naim :D

Cik Tetra said...

awie:HAHAHAHA..awesome kan,, :P

Cik Tetra said...

syrupmasin:hahaha..a ah la..kena kasi kt naim la duit raye..untunglah naim :D

aQimie Ceplos said...

kalau ko ade anak. nanti. mesti comel macam aku kan? ahahha!

Cik Tetra said...

aqim: amboi kau ni..tampaq sat g baru tau..HAHAHAHA

celah mane la kan anak aku comel cam kau..mmg x..mmg x..anak aku comel macam YONG HWA ok!! :P

aQimie Ceplos said...

hahaha!! OH TIDAK. tinggi btl angan2 ko ni.. ko puase tak? ahahah!
alah. ko kawen dgn abg wahid. kemonla. xdenye rupe nak macam YONG HWA, YONG taufu ade la c(:

Cik Tetra said...

aqim:HAHAHAHA..of coz la puasa..ala lantak pi aku la..xnak aku kawin ngn abg wahid eyuwwwwww tu..omaigod!!

d-are said...

akaq baca pon dah naik giler wwahi..hehehehe...gurau jew,jgn terasa ea....

suha said...

gila comel naim waeda.
gila happy waeda dekat rumah.

kesian GILA dekat adik waeda. hahaha.
sue gurau jek ya..

rindu jugak (sambil buat bahu ala mak jemah)dekat queen control nii heeee :p

Aini Amanina said...

untunglah ade anak sedara mcam dia! comel sangat..;)

Cik Tetra said...

kak dya:HAHAHAHA..giler ea?? satu peningkatan yg bagus!! HAHAHA.. :P

Cik Tetra said...

sue:amboi..da boleh buat pantun dah sue punye comment..HAHAHAHA..

rindu dkt mak jemah jugak..ohoooiii!! :D

Cik Tetra said...

nina:heeee..sgt untung..weeeee :)

Run Away♥ said...

cute nyer...;d/Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

Cik Tetra said...

run away:heeee..thanks.. :)

aQimie Ceplos said...

HAHA! werh ko jgn la memilih .. kang xkawen gak ko ..
nti ko x kawen .. jgn cari aku dgn awie yg hot ni .. HAHAH! c(:

Cik Tetra said...

aqim:HAHAHAHA..bia la aku nak memilih..sibuk je.. :P

eh korang igt korang ni agensi mencari jodoh ke?? OMAIGOD!!!!